- 24 Ocak 2015
- 51
- 9
- 39
-
- Konu Sahibi BAHAR ASKIN
ben 1 sene o ceketın kapı ardında asılı kalmasına takılı kaldım gerısını anlayamadım
dogrudur bılemedım bende yapcagımı
bu zamana kadar ne böyle bısey yaptım nede basıma geldi inanırmıyım bilemem ayatta hersey oluyo:)Valla büyü falan hiç anlamıyorum filmlerden yola çıkalımmm bir şeyler yazması lazım abuk sabuk
nedenki senin dolabında yada kapı arkasında asılı giymedigin bişeyin yokmu neyıne takıldın bence canın sıkılmıs yazmıs olmak için yazmayn dalgada gecmeyin bir sey soruyorum anlatıyorum cevabın varsa yada bildigi birsey varsa yazarsın sacmalamanıza gerek yokben 1 sene o ceketın kapı ardında asılı kalmasına takılı kaldım gerısını anlayamadım
herseyi bazanın altına koyabılsek bende bılıyorumda mecbur kapı arkasınada asıyoruz bende dusunuyorum ama tuz bu seker olsa tamam haklısınız zaten yapabılcegım bısey yok delil yok kime ne dıyebılırım sadece eger bırı bısey yaptıysa allaha havele edıorum1 sene giyilmeyecek bir şeyi bazaya koysaydınız ya da dolaba assaydınız keşke...Neyse konuya dönelim, bence siz koymuşsunuzdur,sonra da unutmuşsunuzdur.Ben dışarı çıkınca çantama salatalık atarım,çok seviyorum.Belki öyle bir durum olmuştur da tuzu cebinize koymuşsunuzdur
dalga gecmıyorum kapı ardında sadece uzerımzıden cıkardgıımız pıjemalar asılı duruyor , onun dısında yazın yada kısın yıkayarak gıyıyorum kabandı cekettınedenki senin dolabında yada kapı arkasında asılı giymedigin bişeyin yokmu neyıne takıldın bence canın sıkılmıs yazmıs olmak için yazmayn dalgada gecmeyin bir sey soruyorum anlatıyorum cevabın varsa yada bildigi birsey varsa yazarsın sacmalamanıza gerek yok
haklısınız zaten öyle yapıyoruz yazlık kıslık neyse artık hava ısınınca kalın montumu gıymek istemedım kızımıda anneme götürcektim gec kalmayım dıye acele ettım onuda arada giyerim dıye kaldırmamısım demekki neyse anlam veremedim sadece basınıza böyle bişey geldimi diye anlatmak istedim tuz çünkü iyi yorumlanmıyo o yuzden merak ettim yapabilcegim bişey yok zatendalga gecmıyorum kapı ardında sadece uzerımzıden cıkardgıımız pıjemalar asılı duruyor , onun dısında yazın yada kısın yıkayarak gıyıyorum kabandı cekettı
tuza gelınce 1 sene gecmıs nereden hatırlayacaksınız sız koymussunuzdur
insallah ben koymusumdur ama malasef cocugum kücük daha öyle seyler yapamaz o anca dagıtır ortalıgı:)1sene olmus siz yada cocugunuz koymustr unutmussundur hemen kotu dusunme
öyle yapmaktan baska carem yok zatenöle şeyler yok inanma kalboını bozma neye ınanarısan o oluyormuş gibi yaşarsın algıda seçicilik başlar,bişey olsa ay biz bu kadar kavga etmezdik falana bağlarsın,öle bişey olsa f... ne paraları olurdu hepsi çarpışlmış tipler,sakın bulaşma
sizin konu da saçma be arkadaşım.nedenki senin dolabında yada kapı arkasında asılı giymedigin bişeyin yokmu neyıne takıldın bence canın sıkılmıs yazmıs olmak için yazmayn dalgada gecmeyin bir sey soruyorum anlatıyorum cevabın varsa yada bildigi birsey varsa yazarsın sacmalamanıza gerek yok