- 15 Mayıs 2022
- 192
- 242
- 30
- Konu Sahibi Ortmenhanim94
Kızlar Bursa şehir hastanesinde hsg çektiren var mı var ise anestezi ile mi çekiliyor normal mi nasıl oluyor? Bilgi verir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim yorumun için öncelikle çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Biz çocuk tedavisine aşılama başlayacağız da bana hiç hsg çekilmedi eşimde ileri hareketlilik az. Tedaviye başlamadan çektirmeyin diyorum. Peki bu dediğiniz doruk hastanesi değil mi randevu mu almak gerekiyor peki.hsg çekilmeden önce muayene vs ediyor mu nasıl ilerliyor şimdiden cevabınız için teşekkür ederimBursa şehir hastanesinde hsg cekimi yok varsa şevket yılmazda vardır orayads gitmedim hiç çekirde dorukta elfi hanımda çekindim anestezılı 5 bin tl bu parayı verebılırım dersenız hiç düşünmeden gidebilirsiniz gercekten cok tatlı ve ilgilş bir kadın en uygun fıyatta orası gerısı 6-7 bın cogu
Birde ben baktım doktorlara elif hanım diye kadın doğum doktoru yok acaba hsg yi çeken kişi mi elif hanım? Önce muayene olup öyle mi hsg çekiliyoruz yoksa direk hsg yi mi alıyorlar biziBursa şehir hastanesinde hsg cekimi yok varsa şevket yılmazda vardır orayads gitmedim hiç çekirde dorukta elfi hanımda çekindim anestezılı 5 bin tl bu parayı verebılırım dersenız hiç düşünmeden gidebilirsiniz gercekten cok tatlı ve ilgilş bir kadın en uygun fıyatta orası gerısı 6-7 bın cogu
Kadın doğum doktorum nilüfer dorukta melıke haanım once ona gittim ilacı yazdırdım ilaç 1000 tl den fazla ama yazdırınca devlet karşılıyor hag için nilüferde kadın radyolojı uzmanı olmadıgı için çekirgede cekınmek istedim sonuclarımı dırek whatsap uzerınden yolladı cekerken iletişim halindendı doktorımlada banada verdıler zaten sonucları hsg yi radyoloji uzmanı cekıyor cekirge doruk hastanesı radyolojı uzmanı Elfi Divanlı ismi ama ilaç almadan gidersen cekim ücreti 6 bin tl oluyor yanı ilaç parası bin tl olarak eklenıyor çekirge dorugu arayıp hsg için randevu alıcam dıye baglanıcaksın zaten onlar dahilş numaradan baglıyorlar yani muayene olmana gerek yok ama ilaç yazdırıp muayene olursun sonra sonuclarınıda gosterırsın doktora bırlıkte bır yol çizersinşz tabi orası sana kalmıs ama cekıl surecı bu sekılde ve anestezilş cektırmenı tavsıye ederım ameliyat hanede çekiliyor ınsan psikolojikmen heyecan yapıyorBirde ben baktım doktorlara elif hanım diye kadın doğum doktoru yok acaba hsg yi çeken kişi mi elif hanım? Önce muayene olup öyle mi hsg çekiliyoruz yoksa direk hsg yi mi alıyorlar bizi
Allah binlerce kez razı olsun canım benim. Rabbim tüm hayırlı muradlarını versin. Kucağınıza doldursun hayırlısıylaKadın doğum doktorum nilüfer dorukta melıke haanım once ona gittim ilacı yazdırdım ilaç 1000 tl den fazla ama yazdırınca devlet karşılıyor hag için nilüferde kadın radyolojı uzmanı olmadıgı için çekirgede cekınmek istedim sonuclarımı dırek whatsap uzerınden yolladı cekerken iletişim halindendı doktorımlada banada verdıler zaten sonucları hsg yi radyoloji uzmanı cekıyor cekirge doruk hastanesı radyolojı uzmanı Elfi Divanlı ismi ama ilaç almadan gidersen cekim ücreti 6 bin tl oluyor yanı ilaç parası bin tl olarak eklenıyor çekirge dorugu arayıp hsg için randevu alıcam dıye baglanıcaksın zaten onlar dahilş numaradan baglıyorlar yani muayene olmana gerek yok ama ilaç yazdırıp muayene olursun sonra sonuclarınıda gosterırsın doktora bırlıkte bır yol çizersinşz tabi orası sana kalmıs ama cekıl surecı bu sekılde ve anestezilş cektırmenı tavsıye ederım ameliyat hanede çekiliyor ınsan psikolojikmen heyecan yapıyor
Amin inşallah canım Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsünAllah binlerce kez razı olsun canım benim. Rabbim tüm hayırlı muradlarını versin. Kucağınıza doldursun hayırlısıyla