- 8 Ocak 2008
- 573
- 2
- 34
- Konu Sahibi çixgxdem-xoxzal
slm arkadaşlar kızlar burcak büskivi acayio sütt yapıyo ben her gün yiyorumm sizede haber veriyim dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ne kadar güzel ne kadar şanslısınız benim hiç sütüm yok (( bende humananın emziren anneler için çayını aldım süt yapsın diye göğüslerim kafam gibi oldu ama süt yok sonra indiler nereye gitti o şişlik bilmem pompada aldım yine yok 1 damla geliyoo çıldırcak gibi oldum ama mama veriyorum artık demekki olmayınca olmuyoo.
Anaaaaaam O Saman Gibi Büskivimi. Hiç Pehriz Yapmadim Bu Güne Kadar Hep O Büskiviler Saman Gibi Gelirdi Bana Herkez Bayilirken Zayiflamak Için:)))))))
benim de ilk gün sütüm gelmemişti ve oğlum sürekli ağlayınca aç olduğunu anladık ve hemen mama verdik.emzirmeye de devam ettim. iyikide mama vermişim çünkü sarılık olmadı oğlum.
benim bebeğimde 1 haftalık sarılık oldu daha 1 buçuk günlükken çünkü sütüm gelmedi hemşirelerde mama werdirmedi sonra dayanamadık werdik ama geç kaldık şimdi emiyor ama çok az sütüm sarılık geçsin diye mamada weriyoruz benimde yemediğim şey yok helva dereotu burçak bisküvi hoşaf incir daha napıyım çok üzülüyorum başka tavsiyeleriiz warsa sevinirim kaşıkla weriyoruz mamayı memeyi bırakmadı o yüzden emince hıçkırıoy çoğu zaman doyuyo belkide bilmiyorum çok üzülüyorum
benim bebeğimde 1 haftalık sarılık oldu daha 1 buçuk günlükken çünkü sütüm gelmedi hemşirelerde mama werdirmedi sonra dayanamadık werdik ama geç kaldık şimdi emiyor ama çok az sütüm sarılık geçsin diye mamada weriyoruz benimde yemediğim şey yok helva dereotu burçak bisküvi hoşaf incir daha napıyım çok üzülüyorum başka tavsiyeleriiz warsa sevinirim kaşıkla weriyoruz mamayı memeyi bırakmadı o yüzden emince hıçkırıoy çoğu zaman doyuyo belkide bilmiyorum çok üzülüyorum
benim de ilk gün sütüm gelmemişti ve oğlum sürekli ağlayınca aç olduğunu anladık ve hemen mama verdik.emzirmeye de devam ettim. iyikide mama vermişim çünkü sarılık olmadı oğlum.
sütümüz ilk başta gelmezse hangi mamayı vermeliyiz, siz hangisinden verdiniz??benim de ilk gün sütüm gelmemişti ve oğlum sürekli ağlayınca aç olduğunu anladık ve hemen mama verdik.emzirmeye de devam ettim. iyikide mama vermişim çünkü sarılık olmadı oğlum.
sütümüz ilk başta gelmezse hangi mamayı vermeliyiz, siz hangisinden verdiniz??