• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar buraya bi bakar mısınız?

$khanmbey.jpg $khanmbey.jpg
kızlar bu tonu istiyorum lütfen yardım..

bebeğin daha çok küçük emziriyorsan eğer bitkisel boya dahi olsa sütüne gecer 3 veya 4 aydaha bekle evde olmas güvendiğin bi kuaföre göster hayatım o sana yardımcı olur

Son düzenleme:
suan ki saç tonuna bağlı ama sanmıyorum ki bire bir aynı olur... hamilelik bittikten sonra insan kendini yenilemk istiyor çok iyi bilirim o psikolojiyi bende yaşadım ama bence bebişin için az daha sabret

saçlarım şu an omuzlarımı az geçiyor yarıya kadar röflem var solmuş halde 1sene oldu yaptıralı düşün yani,kendi rengide kestane koyu bi saç rengim yok yani açıcılarla evde yapabilme şansım yok mu??hakikaten değişime girmek istiyorum doğum kilolarım gitti saç rengimi de ayarlasam benden iyisi olmayacak arkadaşım:8:

cnm benm sürekli bişiler yazıyosun ama hiç bebişi emzirip emzirmediğini yazmıyorsun dur bekle biras loğusalığın gitsin 40 ın çıksın hem biliyosun bayanlar adte görerken saclarını boyatamazlar en usta kuaförede gitse aynı ton tutmaz ...sonrasında hala boyatacam diyorsan kırkın çıktıktan sonra bebişi verirsin annene 2 saat baksın git kuaföre boyat dediğin sacını sen zaten boyayamazsın mahvolmuş diyorsun istediğin gibi kesinlikle olmaz dipler farklı uclar farklı olur kuaföre gitmen sart

canım bu rengı evde kendın yapabılmen cok zor yapmayı denesen dahı yakarsın sacını platının tonlarında bu sac ıı bı kuafore gıtmenı onerırım :3:

bebeğin daha çok küçük emziriyorsan eğer bitkisel boya dahi olsa sütüne gecer 3 veya 4 aydaha bekle evde olmas güvendiğin bi kuaföre göster hayatım o sana yardımcı olur

bende öyle biliyordum ama ablam da yeni doğum yaptı doktoru boyatabilirsin demiş ona güvendim bende hatta hamileyken doktorum istersen boyatabilirsin demişti ben cesaret edememiştim şimdi duramıyorum artık saçlarım berbat halde:43:

birde şu sorunum var ben evlenmeden boyatmıştım saçlarımı anadolu yakasında oturuyordum şimdi avrupa yakasındayım burda memnun kalacağım bir kuaför bilmiyorum gittiğim bir yer var ama sadece kaş için manikürü bile güzel yapamamışlardı oraya saçlarımı emanet edemem bana kuaför tavsiye edebilir misiniz eyüp te oturuyorum.

bende öyle biliyordum ama ablam da yeni doğum yaptı doktoru boyatabilirsin demiş ona güvendim bende hatta hamileyken doktorum istersen boyatabilirsin demişti ben cesaret edememiştim şimdi duramıyorum artık saçlarım berbat halde:43:

hamile iken bebek uzuvlarını tamamladıktan sonra yani bu takiben 4. aydan sonra oluyor o zaman boyatabilirsin .. doğumdan sonra ise ilk 6 ay ama dört ay sonra boyatanlar oluyor .. bebişler çok narin çok hassas minnacık bişi hertürlü enfeksiyonlara karsı duyarlı ben senn yerinde olsam ki öğlede yaptım doğumdan dördüncü aydan sonra boyattım ... benm bebişim den daha önemli nedirki gezdim öle kepaze gibi ama olsun onun canı sağolsun :)

hamile iken bebek uzuvlarını tamamladıktan sonra yani bu takiben 4. aydan sonra oluyor o zaman boyatabilirsin .. doğumdan sonra ise ilk 6 ay ama dört ay sonra boyatanlar oluyor .. bebişler çok narin çok hassas minnacık bişi hertürlü enfeksiyonlara karsı duyarlı ben senn yerinde olsam ki öğlede yaptım doğumdan dördüncü aydan sonra boyattım ... benm bebişim den daha önemli nedirki gezdim öle kepaze gibi ama olsun onun canı sağolsun :)

bak çok hassas noktadan söyledin ondan önemli hiçbirşey olamaz hayatımda birde babası tabii:)))
ama o kadar nasıl bekleyeceğim yaa yok mudur bunun başka çıkar yolu:28::51:

bebeğim için katlanacağım o zaman yapacak birşey yok ama yine de doktoruma danışıcam:)))
peki bu tonun adı tam olarak ne resim götürsem anlayacaklarını sanmıyorum mağdur olmak istemiyorum:))
birde eyüp te saç boyamada usta kuaför bilen???

Merhaba canımm

Ben 4 senedir bu saç rengini kullanıyordum bu sene değişiklik yaptım arkadaşımla birlikte açmıştık saç rengimi kuaför malzemeleri satan yerlerde igoranın toz açıcısı var ondan alman gerekiyor birde 30 volümlük büyük oksidanlardan açıcının kutusunda yazıyor zaten nasıl kullanılacağı saçına önce diplerden başlayarak aşağılara doru sürüp ince tarakla tarıyorsun bütün saçına yediriyorsun bu açma işlemini yaparken açıcıyı hızlı sürmen gerekiyor daha sonra 30 dk beklemen gerekiyor ki saçların iyice açılsın saçların açıldıktan sonra turuncumsu bir renk olucak üzülme :) daha sonra boyama işlemine geçiceksin loreal in 10.0 ile yarım kutu 10.1 ini karıştırıp açılan saçına iyice yediriceksin.Saçların bu ilk boyamada istediğin renk olmaz ama seni tatmin ediceğinden eminim diplerin çıktığı zamanda taşırmadan o igora açıcıyla dip boya yapabilirsin 1-2 kerede komple 10.0 ile boyarsan istediğin sonuca ulasırsın.Bende kuaföre gidiyordum saçlarımı hep açtırmak için ama boş çünkü kullandıkları açıcılar ucuz açıcılar en iyi kuaföre gitsen bile kuaför dicekki size bu ilk aşamada olmaz dicek 200 milyon paranızı alıcaklar sonrada kullandıkları boya akıp gidicek bizim ailedeki herkes platin oldugundan biliyorum ben bu işi :) o yuzden ben boyuyorum onların saçını zaten saçlarında eger saglıklıysa hiçbir yanma olmayacağını düşünüyorum çünkü igoranın açıcısı saçı yakmadan açıyor.

Canım mesaj atmışsın da ben cevap veremiyorum sana özel msj hakkım yok :( Saçlarını açıcıyla açıcaksın ya saçların açıldıgında turuncumsu bir renk olucak üzerine boya yaptıgın zaman düzelicek o renk seni tatmin eder her ay diplerini de açıcıyla açarsan bir kaç aya kalmaz platin olursun zaten :) saçlarını açtıktan sonra boya yapıcaksın ya o alttaki zemin açık oldugundan boya akıcak 3 haftada 1 tekrarlarsan ayda 1 kerede dip boya yaparsan istediğin renge kavusursun :) yardım edebildiysem ne mutlu bana :)

canıımm tteşekür ediyorum yardımcı oldun artık nasıl yapacağımı biliyorum sayende teşekkür ediyorum:))
peki kısa aralıklarla bu işi yapmak saçıma çok zarar verir mi saçlarım kuru iyice kurumasından korkuyorum,yaptığın bakım kürü yada bildiğin besleyen saç kremi var mı?

Back