Ben Dior'un J'adore parfümüne aşığım. Hatta Marilyn Monroe'nun parfümü olarak da bilinir. Oldukça baskın bir kokusu var, fresh sevenleri üzer. Üst notalarda sitrus, mandalina portakalı, neft; orta notalarda yasemin, akfrika portakal çiçeği, ylang-ylang, sümbül, gül; alt notalarda vanilya, odunsu notalar, sedir ağacı ve musk bulunur.
Evet var mı çekici kadınların iddialı parfüm önerileri?
Özellikle koku zevk meselesi kimi şekerli kimi çiçeksi kimi odunsu seviyor.Genel anlamda koku kadınları tamamlayan bir unsur bence erkek ve kadınları....
Uygun fiyatlı olarak da Avon'un Perceive ve Yves Rocher'in So Elixir ve So Elixir Bois Sensuel kullanıyorum. Yves Rocher'in parfümleri Avon'a göre biraz daha kalıcı.
Alerjim olduğu için maalesef dolum parfüm kullanamıyorum, kozmetik fiyatları da diğer her şey gibi aldı başını gidiyor
Ben Dior'un J'adore parfümüne aşığım. Hatta Marilyn Monroe'nun parfümü olarak da bilinir. Oldukça baskın bir kokusu var, fresh sevenleri üzer. Üst notalarda sitrus, mandalina portakalı, neft; orta notalarda yasemin, akfrika portakal çiçeği, ylang-ylang, sümbül, gül; alt notalarda vanilya, odunsu notalar, sedir ağacı ve musk bulunur.