Kızlar bunu neden yapar?

minenes

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
2.740
80
363
İstanbul
Selam kızlar,

Birkaç kere karşılaştığım ilginç ve bence gıcık bir huyu çekiştirmek istiyorum. Belli ünlülerin hayran sayfalarında, birileri o ünlüye görüntüsüne olan büyük beğenilerini, aşklarını ilan ederken, aradan bir kızın çıkıp "ben bu kişiyi çok seviyorum, herkes de beni ona benzetiyor. tipimiz çok benziyor, aynı onun gibi görünüyorum" gibi şeyler söylemesinin ne anlamı var? Bir başlığım için Asi'nin gelinliğini arıyordum forumlardan, bilmem kaçıncı kez karşılaştım yine bu tarz bişeyle, ondan şimdi patladım.

yani şimdi bu insanların ilgisini mi çekmeye mi çalışıyor? oradaki güzel sözleri kendine mi yöneltmek istiyor? insanların bu gerçekse onu kıskanacaklarını düşünemiyor mu? ne yani? ne kadar mantıksız bir davranış?

ben çok beğenilen bir ünlüye benzesem bile bunu o ünlünün hayran sayfasında hayranlarına söylemem...insanın kendisini komik ve küçük düşürecek bir çaba bence...

Bunu bir kez mi demiş ,daha fazla mı ?
Ben pek bir art niyet göremediim.Günlük hayatta şuna benziyorsun diye yorumlar çok yapılıyor malum.Benzeteni çoksa dile getirmiştir.kaydirigubbakcemile2

tek bir kişi çok defa yaptı olarak bahsetmiyorum, pek çok farklı insanın fanları arasında bu davranışa denk geldim şimdiye kadar.

ya, mesela bu forumda da sizi kime benzetirler diye bir başlık vardı, orada insanlar yazmıştı, bundaki farklı bir olay, ama özellikle o kişinin fan forumuna, sitesine gidip, milletin övgüleri ardından "ben çok benziyorum ona" yazmak, çirkin resmen.

Belki sevgili arıyordur kendine.Ona benzediğini söyleyince yakışıklıları kapacağını sanıyor olabilir. Olur ya ... aklinialirimsmile

Allah Allah ne var canım bunda?:uhm:
belki de hiç benzemiyordur ama o sanatçıyı çok seviyor ki ona benzemek için çabalıyordur.. Giyim,makyaj vs. "Ben benziyorum ona" diye atılıyordur ortaya.. Bunda kötü bişiy yok. Aksine sanatçılar bunları duyunca seviniyorlardır bile,bu kadar popüler oldukları için..:1rolleyes:

benide çok ünlü bir eski manken şarkıcı hatuna benzetiyorlar ama her gören söylüyor hatta alışveriş yaparken aaa bak o diye fısıltıları duydugum oldu ama yine söyleyeyim hiç ama hiç benzetmiyorum kendimi ona
bende diyorum mesela beni ona benzetiyorlar ama ben benzetmiyorum diye bunda bi gariplik yok bence
ama göze batar derecede bende ona benziyorum onun gibi güzelim fln dioarlarsa dikkat cekme amaçlıdır

ya hepimize kendini övmek ayıp olarak öğretilmedi mi? bu da aynen kendini övmek. hem de açıkça. ben şöyle güzelim, böyle güzelim demek yerine, bu çok güzel kadın var ya bewn aynı oyum demek...

aynı davranışı başka bir örnekle açıklayayım o zaman, öylesini görmedim ama...

mesela insanların çok beğendiği bir araba modeli olsun, çok çok pahalı, hani öyle kolay kolay sahip olunmayan. bu arabanın konuşulduğu bir fan sitesi, bir yer olsun. yani bu arabaya has bir başlık. insanlar bu arabayı ne kadar beğendiğini, ne kadar özendiğini filan anlatıyor olsun. şimdi bir insanın çıkıp bu başlığa gidip, "bu araba bende var" diye ortaya atması nasıl olur? ayıp olmaz mı? insanların gözüne sokmak olmaz mı? ayrıca bunu belirtmenin ne yararı var, milleti gezdirecek misin o arabayla? varsa var! senden başka kime hayrı var o arabanın?

yani ben nötr bir ortamda lafı açılınca "beni de şuna benzetirler" demekten bahsetmiyorum, öyle bir durumun kızılacak nesi olabilir ki? bahsettiğim, bir kişiyi övmek, hayranlık belirtmek için açılan bir ortama girip, "ben sizin istediğiniz şeye sahibim" diye bağırmak.

mesela, yüzüklerin efendisi forumunda liv tyler başlığında arwen'e benzediğini iddia eden bir kızla karşılaşmıştım. çok manasız geldi bana bunu demesi. o kadar benziyorlarsa fotoğraflarını koysunlar avatarlarına ve insanların fark etmesini beklesinler ya!

beni başkalarına benzetmelerinden nefret ediyorum.bazı kişiler ark niyetsiz olarak benzetiyolar deselerde bazıları ark niyetle beni o sanatçıya benzetiyolar onun kadar güzelim bilmem ney ama bilmiyolar ki o benzettikleri kişide makyaj güzeli

valla sahteler aslını aratır. bundan gurur duyan, birinin kopyası olmaktan mutlu demekki.. 2ci bir dolly olmak istiyorlar demek:)).
yani kopya koyun dolly..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…