Kızlar bunlarda benim yağlıboyalarımm

Resimlerim nasıl?

• Ankete Katılan
    42

Rozalina

♥...Nişanlı...♥
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
80
0
86
39
Ankara
işte yağlıboyalarımdan bazıları bakalım beğenecekmisiniz kızlar

Son düzenleme:
arkadaşlar eklediklerim forumda küçük görünüolar ama üstüne tıklayınca büyüyo

ve buda benim ilk yaptığım yağlıboya tablom

ne kadar titiz ve detaylı çalışmalar.tebrik ederim cnm. emeğine sağlık
opuyorumnanaktan

ellerine sağlık tatlım ,çok güzeller,
ben manzara çalışmayı sevmiyorum,bana zor geliyor,
tembelim galiba.

ellerine sağlık tatlım ,çok güzeller,
ben manzara çalışmayı sevmiyorum,bana zor geliyor,
tembelim galiba.

Evet çok ayrıntılı oluyo manzara bide ben yapı olarak ayrıntıcı biri oldğumdan resim yaparken en ufak noktayı yapıyorum çok uğraşıyorum zemuszemus o yüzden br tabloyu 2-3 bazen 3-4 kez bütün gün yapınca bitiriyorum zevkli ama kaydirigubbakcemile3

ellerine sağlık kuzuum çok güzel olmuş hemside harika,tek tek büyütüp baktım canıma.s.alkisalkisalkis

hepsi birbirinden güzel, renlerin, ışık oyunların tonlamaların hepsi yerinde ve orantılı tebrik ederim, başarıların daim olsun.. a.s.

çalışmalarınız çok güzel gerçekten .. detaylar çok ve sabır gerektiren ne mutlu size sıkılmadan yapabiliyorsunuz.elinize emeginize sağlık

amatör çizim mi bunlar? bi eğitiminiz var mı veya
amatörse gayet iyiler ama profesyonel açıdan malesef aynı şeyi söyleyemem.
sadece iki resim görebildim birinde bakış açısında şaşma var (bahçe girişinde rengarenk kemer olan var ya, onda, kemere bakış açınlar eve bakışın tutmuyo, uymuyo
diğerinde de kadının omzu yok malesef :18: boyun dümdüz aşşagı iniyo ve ordan biyerden kol cıkıyo
vücudun diğer tarafında gögüsün üstü çok kaba, gögüs çıkıntısıyla gögüsün üzeri neredeyse aynı hizada, kolun arkasındaki beyazlıkta sanki tonlama hatası var gibi, sanırım aydınlatma olucaktı ama beyazı fazla olmuş gbi
kızma ama bana olur mu? yanlışları görürsen bi dahakine dikkat edersin diye söylüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…