• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kızlar bunlarda benden:)))

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
ben de çok beğendim çok şık. fakat günlük kullanıma uygun olmadığını düşündüm. ayrı salon olsa daha iyi olurdu ki bi de açık mutfak olacak.
ama mobilyalar süper kesinlikle mor ve gri derim hiç kırmızı sokma

çok teşekkür ederim.ayrı bi odamız var aslında oraya spor bi köşe koltuğu alıcam çok zorlanırsam temizliğinde küçük odada otururum.
nişanlıma sölüyorum bunları aldık ama acaba küçük odadamı oturalım dedim:))
oda ' biz bunları oturmak için aldık kirlenirse kirlensin bizden değerlimi dio' e haklı oturmak için aldık:64:

Açık mutfakta kullanacağını söylüyorsun.
Bu şıkır şıkır takımla tam tezat,
Ben salon takımıda olsa klasik sevmiyorum.
Ama eğer siz seviyorsanız, klasiklerin içinde zarif bir model.
Güle güle güzel günlerde kullanın....

herkes hemen hemen aynı takımları seviyo vealıyo ben yemek odasına bayıldım güle güle mutlu mutlu kullan canım

beyaz mobilyayı bende seviyorum ama daha modern yani klasik pek tarzım değil. mutlu günlerde kullanın.

çok guzeller (benim zevkim olmasada..) hayirli olsun guzelim. ilerisinide du$unmek gerekiyor aslinda, mesela çocugunuz oldugunda :emir_bebek: o mobilyalarin vay haline :18:

çok şık modeller canım.. güle güle kullan... benim tarzıma göre biraz fazla klasik ama önemli olan senin beğenmen.. bende açık renk istiyorum mobilyamı. kullanması zor diyorlar ama yinede kararlıyım ve alacağım :))) kullanamazsam ilerde değişirim napayım :)) bazen çevreye çok dalıp kendi isteklerimizden vazgeçiyoruz. önemli olan kendi düşüncemiz ve mutluluğumuz bence canım.. hayırlı olsun tekrar..

Güle güle kullan canım.................allAh mutluluk versin..................

Son düzenleme:
takım çok şık,,ben de vitrin sevmeyenlerden biri olarak konuşuyorum ama bu takımda kesinlikle düşünülebilir,,açık mutfak kullanıyorum demişsin,mutfağının rengi de mobilyalarına uygunsa eminim harika olur,özellikle seçtiğin renkteki objelerle de bütünlersin,,resimlerini bekliyorum

bencede çook klasik canımm.biraz daha spor olabilirdi.ama zevkler tartışılmaz bu tarz seviyosundur..ağız tadıyla oturun inşşş

Back
X