Kızlar bunlarda bendekiler bir göz atın :)

tamam canım bordo ve bej rengi fiyonklu olan dimi 2si 37 numara toplamda 16 tl ikisi.kapıda ödemeli vericem bilgilerini özelden atar mısın

canım kapıda ödemeli olduğunda 1 tl kesiyolar o yüzden 16 dedim zaten fiyatta 16 toplamda 1 tl daha almadım elime net 15 tl zaten geçiyor.

canım kapıda ödemeli olduğunda 1 tl kesiyolar o yüzden 16 dedim zaten fiyatta 16 toplamda 1 tl daha almadım elime net 15 tl zaten geçiyor.

kızlar ben çıkıyorum kapıda ödemeli olduğu için ürünleri isteyen arkadaşlar özelden ev adreslerini atabilirler.iyi geceler herkese..

o zaman yarın babetleri kapıda ödemeli gönderirim 1 tl kesiyolar o yüzden 11 tl diyim elime net 10 tl geçsin bari uyarsa sana.çantanında kargosunu ödeyerek gönderirsin canım.ev adresini özelden at canım

çok özür diliyorum gerçekten kafam karıstı hem cntayı gonderıp hem uzerıne 10 lira ödemek ıstemem ustelık kargoyuda karsılayacagım yapmayın bn ogrencıyım ustelık size çantayı gondereyım kargonuzuda karşılıyım sizde ayakkabıları gonderın takas yapıp bırde uzerıne para vermıyım

tamam canım ya yine kişileri karıştırdım ben .kargoyu karşılarsın sadece.bi de yarın kargo çıkartcam hediyelik bişi bulursam ewde öğrenci arkadaşıma hediyem olsun.adresini gönder sen

tamam canım ya yine kişileri karıştırdım ben .kargoyu karşılarsın sadece.bi de yarın kargo çıkartcam hediyelik bişi bulursam ewde öğrenci arkadaşıma hediyem olsun.adresini gönder sen

canım kafan karışmasın ücret alıcıdan olarak kargonu gönderirm istediğin ptt şubesine.sende çantanın kargosunu ödeyerek çantayı gönderirsin.

sağol ablacım gonderıyorum sımdı adresımı bu arada ptt den gondermeyecek mısın ben kargo ucretını o sartla kabul ettım daha fazlasını veremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…