- Konu Sahibi endoplazmkretikulum
-
Teşekkür ederim ben o iki babeti alayım yarın kargolabilir misiniz ?
canım babetleri alacak mısın
pudra trenchcotunu çok beğendim diğer ürünlerde güZel
evet almak istiyorum sorun yok değil mi ?
tamam canım bordo ve bej rengi fiyonklu olan dimi 2si 37 numara toplamda 16 tl ikisi.kapıda ödemeli vericem bilgilerini özelden atar mısın
canım kapıda ödemeli olduğunda 1 tl kesiyolar o yüzden 16 dedim zaten fiyatta 16 toplamda 1 tl daha almadım elime net 15 tl zaten geçiyor.
canım kapıda ödemeli olduğunda 1 tl kesiyolar o yüzden 16 dedim zaten fiyatta 16 toplamda 1 tl daha almadım elime net 15 tl zaten geçiyor.
pardon ama biz lacivert çantayla takas yapmıyor muyduk ? benim ücret ödemem neden ? ben bir şey mi kaçırdım :44:
takas mı yapıoduk o ayakkabıları çok soran var da canım birisi almak istedi onla karıştırdım sanırım:)eğer almaktan vazgeçerse haber veririm
ya lütfen onları bana ayırın hiç olmadı bordolu olanı ayırın siz çantayı istiyor musunuz peki ?
krem rengi trenckot duruyormu takas yapalım :)))
şöyle yapalım o zaman ikisi 10 tl ama çantanın kargosun size ait olur
tamam olur tabi ben karşılarım kargoyu
o zaman yarın babetleri kapıda ödemeli gönderirim 1 tl kesiyolar o yüzden 11 tl diyim elime net 10 tl geçsin bari uyarsa sana.çantanında kargosunu ödeyerek gönderirsin canım.ev adresini özelden at canım
çok özür diliyorum gerçekten kafam karıstı hem cntayı gonderıp hem uzerıne 10 lira ödemek ıstemem ustelık kargoyuda karsılayacagım yapmayın bn ogrencıyım ustelıksize çantayı gondereyım kargonuzuda karşılıyım sizde ayakkabıları gonderın takas yapıp bırde uzerıne para vermıyım
tamam canım ya yine kişileri karıştırdım ben .kargoyu karşılarsın sadece.bi de yarın kargo çıkartcam hediyelik bişi bulursam ewde öğrenci arkadaşıma hediyem olsun.adresini gönder sen
tamam canım ya yine kişileri karıştırdım ben .kargoyu karşılarsın sadece.bi de yarın kargo çıkartcam hediyelik bişi bulursam ewde öğrenci arkadaşıma hediyem olsun.adresini gönder sen
sağol ablacım gonderıyorum sımdı adresımı bu arada ptt den gondermeyecek mısın ben kargo ucretını o sartla kabul ettım daha fazlasını veremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?