Kızlar bunlar hamilelik mi?

Minik94

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
58
4
6
30
Arkadaşlar merhaba, ben size bişey sormak istiyorum önemli benim için adetime 3 gun falan kala gögüs ağrim başladı gerçi eşimle geri çekme yada prezervatif kullanıyoruz yani boşalma olayı yok ama geri cekmede ihtimal varya ondan da şuphelendim şu an adetimin üzerinden 5 gün geçti. Adet geçtikten 3 gün sonra predictor express testi yaptım daha sağlam olur o iyi diye sonuç negatif.
Hala bekliyorum gelen yok kasık ağrım, bacak ağrım, bel ağrım oluyo sürekli gögüslerim hala daha çok şiş sanki hergun daha da şişiyo, akıntım yok kuruyum bu aralar, ara ara midem bulaniyo gibi yada kendimi dinliyorum herhalde ben anlamadım hamilelik mi bu ben psikolojik mi yapiyorum.?

Bi rahatla önce, okadar kurcalama. Hamilelik istemiyorsan riske girmiceksin

Bi rahatla önce, okadar kurcalama. Hamilelik istemiyorsan riske girmiceksin
Istemiyorum demedim sadece yeni evliyiz biraz zamanla olsun dedik o yuzden simdilik boyle korunuyoruz sagligimdan dolayi dogum kontrol ilaci kullanamiyorum ben. Mecbur prezervatif yada geri cekme yapiyoruz bi kullaniyosa prezervatifi bi kullanmak istemiyo eşim çok sevmiyo yani o yuzden. Bende merak ettiğim için sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…