Kızlar Bunlar da Benim Nişanımdan

VE VEEE BU DA BENİM CANIM ARKADAŞIMMMMMM:::)Şeniz

Eklentiler

• $kDSC_0065.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 57
İnşallah inşallah nişan felan yaparsan hemen yardımcı olabilirim bu konularda baya baya bilgi sahibi olduk:smiley-cool:
bizim şuan çok zoor görünüyor. aşılacak o kadar çok sorunumuz var ki. inşallah üstesinden geliriz. dua et bize.senağlama

bizim şuan çok zoor görünüyor. aşılacak o kadar çok sorunumuz var ki. inşallah üstesinden geliriz. dua et bize.senağlama

Engelleriniz nedir bilemiycem ama benim de hiç kolay olmadı bugünlere gelmem dua ederim senin için ama sabret ve inan nişanlım bana inancın gücünü çok güzel öğretti o yüzden hep istediğin şeyin olacağına inan ve öyle davran

Şeymacım,Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin..
Ömür byu sağlık,mutluluk,huzur sizin olsun...
Çok güzel çok maşallah sübhanallah..
Ben elbisenin rengine bayılmıştım..
Alışılmışın dışında bir renk olması çok hoş...
Gelinliğininde süper olacağına eminim...
Giyeceğin gelinliği gördüğünde,"işte bu" diyeceksin,başka modellere bakma gereği bile duymayacaksın emin ol..Biraz sabır:)))
Öptüm tatlım....

İnşallah nevin ablacım elbirliğiyle o nişanlığımdan daha güzel olacak:)

Amanııınnnnakannehir
Neyse Allah'tan ilk sayfada değillülülülülülü

KK'mız çok güzeldir çooookk...Sen daha dur çıkayamayacaksın KK'dan :)))

(Yukarki mesaj yanlışlıkla yazıldı. Ablamın üyeliği açıkmış ben kendiminki sandım yazdımda :))))

Çok güzel olmuşsun gercekten.Allah tamamına erdirsin.bu arada cok yakısıyosunuz =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…