Kızlar Bunlar da Benim Nişanımdan

çok güzel nişanlığın maiallah en de çok güzel taşımışsın benden geçti ama bulsam kesin böle birşey alırdım:)
Allah tamamına erdirsin canım

Ahhh canım arkadaşım güzeller güzeli arkadaşım.

Yorumlara katılıyorum arkadaşlar. Bende kabarık nişanlıklardan pek hoşlanmazdım. Taki Şeymanın nişanlaığını görene kadar.
Gerçekten çok hoştu. ınanki gerçek hali resimlerden çok daha güzeldi.

Nişanlığıın rengi teniyle çok güzel uyum sağladı, saçı başı herşeyi harikaydı.

2. fotoğrafta sadece kolları fotoğraf çekerken gözüken kişide ben oluyorum :)))

Allah mutluluğunuzu daim etsin, Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canım arkadaşım..

Darısı tüm bekarların başına :))

canım kıyafetin ayrı sen ayrı güzelsin :) çok yakışmış sana.. Allah tamamına erdirsin :)

çook beğendim kesinlikle böyle bir nişanlık istiyorm. Allah mesut etsin. Darısı başıma

çok güzel olmuşsuncanım
Rabbim mutlulukla tamamına erdirsin Nişanlığın çok güzelll

amin inşallah Allah düğünü görmeyi sizlerede fotoğraflarını göstermeyi nasip eder.Hepiniz çok incesinizi sağolun

oyyy canım benimben senin kocaman resmini koymazmıyım burayaaaa:)Bu arada KK mükemmelmiş canım benim sağol benide bu oratama kattığın için yorumların içinde ayrıca teşekkür ederim.Zaten burda bi şımardım bi şımardım sağolsun tüm arkadaşlar çok nazikler:))

çok güzel nişanlığın maiallah en de çok güzel taşımışsın benden geçti ama bulsam kesin böle birşey alırdım:)
Allah tamamına erdirsin canım

Yaa neden öyle diyorsun kısmet bu ne zaman geleceği belli olmaz ama yardımcı olabilirim nişanlığımı diktirdim sanada bundan dikiririz canım benimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…