Kızlar Bunlar da Benim Nişanımdan

seymagul

haziran 19
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
622
1
96
Kocaeli
HERKES PAYLAŞMIŞ BENDE PAYLAŞAYIM ıSTEDıM BELKı FıKıR OLUR YENı GELıNLERE::dance::dance:​

Eklentiler

• $DSC_0213.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
Şeyma,kabarık abartı nişanlılıkları hiç sevmem normalde.
Ama muhteşem görünüyorsun,fiziğin,saçın,kıyafetin rengi hepsi harika.
Tebrik ederim arkadaşım,mutluluklar..

çok güzel olmuşsın allah nazardan saklasın

çok teşekkür ederim hepinize aslında bende kabarık olsun istemedim ama tarlatan gazabına uğradık ama güzel oldu

Maşallah
Kabarık nişanlıklardan yana olmadığım halde
Resimler karsısında dicek laf bulamıyorum
Çok guzel tasımıssın cokta yakısmıs gercekten
Allah tamamına erdirsin inşallah

Canım ço kgüzel olmuşsun elbisenin rengine bayıldım,çok yakışmış allah tamamına erdirsin inş. mutluluklar

ınanılmaz bgendım mutlulugun daım olsun sekerım gelınlıgınıde sabırsızlıkla beklıyorum cok yakısıyosunz masallah

ahh ahhh nazendecim gelinliğim konusunda çok fikrim var ama bakalım nasip straplez olsun istiyorum ama mutaasıp bir kesimde yaşıyorum bolerodan nefret ediyorum bakalım ne yapıcam

ahh ahhh nazendecim gelinliğim konusunda çok fikrim var ama bakalım nasip straplez olsun istiyorum ama mutaasıp bir kesimde yaşıyorum bolerodan nefret ediyorum bakalım ne yapıcam:uhm:

Kabarık nişanlıklardan oldum olalı hiç haz etmediğim halde klübümüzde çok yakıştığını düşündüğüm ikinci arkadaşımız oldunuz.Çok zarif görünüyorsunuz.

Allah tamamına erdirsin inşallah

çok şık olmuşsun canım..opuyorumnanaktan
Allah hayırla tamamına erdirsin..zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…