Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bugün saçımı boyatmaya gittim (resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi srfa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

srfa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
175
0
96
Konya
kızlar bu rengi istediğimi söledim kuaföre işte kadın bana dediki koyu bakıra boyucaz üzerine paket röfle atacaz üzerine tekrar bakır boyucaz ve üzerine cila atacaz dedi ve bana 200 tl nin üzerinde 1 fiyat verdi ve ne dese beğenirsiniz ilk 1ay turuncu saçla dolaşırsın sonra renk oturur ya varmı böle bi oolay?

Eklentiler

• $71972_105393772859862_100001677187490_36058_426316_n[1].jpg
    30 KB · Görüntüleme: 59
saçımı koyu kahveye boyamadan önce bu renkti saçım aynenn200 tl bayılmıştım çünkü 2 kere boyandı saçım kesim bakım derken ...
şimdi koyu saçımı açmaya çalışıyrm tekrar bu kadar para vermek te insanın zoruna gidiyor ..saçın açık renkse bu renge yakın renk yapman mümkün olabilir igorada bu tonlar mevcut üzerine röfle attırabilirsin..yinede sana kalmış canımm

vışşşşşş hem o kadar parayı bayılacam
hemde turuncu turuncu gezecem
istediğim renk olmucak..
varmıymış başka derdi..

çok fazla fiyat vermiş bende yeni boyattım cnım forumda fotom war bakarsan görüsün 80e boyattım ben ve benm saçım çok uzun hem orialle açıldıı düşün yanii benbce başka kuaförlerlede görüş fiyat al :82:

kızlar işte saç rengim orjinali bu

Eklentiler

• $1.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 72
kesınlıkle o parayı verme 15gun sonra diplerın çıkacak tekrar para verceksın en ıyısı kendı saçının ustune krepe baleyaj attır bence....

canım çok saol uzman tv den izledm balyaj türlerini hakkaten orjinal duruyo ama altın kahve veya altın karamele boyucak gbym atarım resm yne size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…