kızlar bu rengi istediğimi söledim kuaföre işte kadın bana dediki koyu bakıra boyucaz üzerine paket röfle atacaz üzerine tekrar bakır boyucaz ve üzerine cila atacaz dedi ve bana 200 tl nin üzerinde 1 fiyat verdi ve ne dese beğenirsiniz ilk 1ay turuncu saçla dolaşırsın sonra renk oturur ya varmı böle bi oolay?
saçımı koyu kahveye boyamadan önce bu renkti saçım aynenn200 tl bayılmıştım çünkü 2 kere boyandı saçım kesim bakım derken ...
şimdi koyu saçımı açmaya çalışıyrm tekrar bu kadar para vermek te insanın zoruna gidiyor ..saçın açık renkse bu renge yakın renk yapman mümkün olabilir igorada bu tonlar mevcut üzerine röfle attırabilirsin..yinede sana kalmış canımm
kızlar bu rengi istediğimi söledim kuaföre işte kadın bana dediki koyu bakıra boyucaz üzerine paket röfle atacaz üzerine tekrar bakır boyucaz ve üzerine cila atacaz dedi ve bana 200 tl nin üzerinde 1 fiyat verdi ve ne dese beğenirsiniz ilk 1ay turuncu saçla dolaşırsın sonra renk oturur ya varmı böle bi oolay?
çok fazla fiyat vermiş bende yeni boyattım cnım forumda fotom war bakarsan görüsün 80e boyattım ben ve benm saçım çok uzun hem orialle açıldıı düşün yanii benbce başka kuaförlerlede görüş fiyat al :82: