Kızlar bugun buluscaz napmalıyım

axillaryartery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
271
34
Merhaba kızlar
5 aydır konustugum biri vardı. Kendisi gercekten dusunceli ve farklı biri benden ilgisini gercek anlamda eksik etmedi hep yanımda oldu. Ben tabi bu sure zarfında hep geri duran taraftım hatta sevmiyorum da dedim kac kez kendime ama gel gelelim oyle olmuyormus..

Biz tanıstıgımızdan beri ciddi anlamda 3 kez tartıstık. Sonuncusunda ona soyledigim cumlede bir kelimeyi cekip aldı ve kendisini toparlamak istedigini konusmak istemedigini soyledi.. 'Yoksun' demistim ona ama bu artık eskisi gibi dusunceli degilsin umursamazsın anlamındaydı ki cumle icinde cok da netti. Her neyse kendisi kızdıgında kabuguna cekilir kendi icinde halletmeye calısır hep, yine oyle olsun dedim 5 gun yazmadım tabi bu bes gun icinde kacan kovalanır hesabı her gun agladım cok sucladım kendimi cok da uzuldum.
En son mesaj attım normal konustuk ve bir anda sen gelince bulusur konusuruz dedi . Ben farklı bir sehire tatile gelmistim. Ben biraz ısrar edince bana
Bundan sonra istemedigini, bu sekilde ilerletemeyecegini ama yakının olarak devam etmek istiyorum senin bu sureci atlatmanda yanında olmak istiyorum beni de bi anda bosluga dusurmezsen cok sevinecegim dedi.. kızlar ben bu kisinin degerini anladım cok da cektirdim biliyorum. Kac kere sordum sorun var mı diye yok dedi..1 hafta once guzel sozler yazan deger veren insan bir hafta sonra ozledin mi beni diye sordugumda arkadas olarak ozledim dedi.. kabul etmek istemiyorum dogrusu bu ama etmezsem hayatından tamamen cıkmıs olucam bunu istemiyorum degerimi anlasın istiyorum ama surecini de gormek istiyorum.. cok emegim var onun ustunde onun da benim .. inanın cok farklı bir insan ve ben hep onu acmaya da calıstım.. Bugun bulusucaz simdi iki secenek var
1- Tamamen koparcam baglarımı istemiyorum bu sekilde unutamam ben boyle olursa demek ve daha sonra onu sessizce beklemek , unutmaya calısmak..
2- Onunla normal olarak konusmaya devam etmek, 2 3 haftada bir bulusmak verdigim degeri gostermek anlamasını saglamak ve hayatından cıkmamak ..

Kaybetmek istemiyorum hep hayatımda olsun istiyorum ama ya yarın obur gun bana ben birisi ile konusuyorum , artık seninle konusamam derse bu cok daha agır.. ya da beni cebinde gorsun istemiyorum.. napmalıyım kızlar bugun buluscaz ..

Ve birsey daha her ne kadar guclu durmaya calıssam da yanında aglayacagımı biliyorum.. ona uzun bir mesaj yazdım her duygumu iceren bu zamanımıza kadar olan sureci ve bitirmesi icin sebep olmadıgını anlattıgım bunu bulusmadan 20 dk once atmak istiyorum ama bilmiyorum ya icimde hicbir sey kalmasın istiyorum sonradan sunu sunu deseydim demek istemiyorum .. fikirlerinize cok ihtiyacım var

önelikle nereye gittiğiniz bilen bir arkadaşınız olsun. adam sizi kesmeye kalkarsa diye 15 dakka da bir arasın arkadaşınız.... niye bu kadar trajediye dönüştürdün olayı onu anlayamadım...

Önce ikinci madde, en fazla iki üç hafta sonra eski haline dönmediyse birinci madde.
Her türlü "kaçan" konumuna girmiş, dolayısıyla sen her türlü üzüleceksin gibi duruyor. Seni o kadar çabuk savsaklayan adamdan uzak dur tavsiyelerini de sallamayacağından söylüyorum, önce 2-3 hafta ilgini göstermeye çalış, eğer ısrarla eski haline dönmezse bağını kopar, cool ol.
Bugünkü buluşma için ise, şöyle saçlarını savuran, biraz cool bi imaj çiz derim. "Tamam biraz uğraşırım ama öyle çok da kovalayamam" imajı yani. Bunu hissettir, eski haline dönecekse bi an önce dönsün. Öyle peşinde aylarca koşacak minik kız gibi görünme. İyice bi giyin, süsünü püsünü arttır, saçını savur, kendine güvenen bi tipte git, birkaç saat cool cool sohbet et gel. Birşey yokmuş gibi davran, ki ortada negatiflik olmazsa nasıl birşey elde edeceğini görsün.

Cevabınız icin cok tesekkur ederim sıkır sıkır gittim ama yolda ona daha once icimden gecenleri yazdıgım mesajı attım baya uzundu da ve baya etkili oldu o yani aslında ben ona sana bi mesaj atıcam okur musun dedigimde kesinlikle kararıma etkisi olmıcak demisti ama tam olarak bitirme sebebini curuttugum bi yazı olmus tekrar devam ediyoruz

Daha tam olarak başlamadan kaybetme korkusuna girerseniz korktuğunuz şey başınıza gelir.(kendimden dolayı diyorum )
Onun dışında sizi gerçekten seviyorsa o da elinden geleni yapacaktır. Siz kendiniz gibi olun. Ama size sadece tek tavsiye ona kaybetme korkunuzu hissettirmeyin. Nasıl davraniyorsaniz öyle devam edin. Ağzım yandı bu konuda o yuzden konunuzun bu kısmı dikkatimi çekti.. Hayırlısı olsun.

Barıstık beni gorunce hissettiklerimi daha iyi anladıgını soyledi birde uzun bir mesaj atmıstım .. aslına bakarsanız o kaybetme korkusunu en basından beri soyluyorum cunku kendisiyle eski sevgilimin benden ayrıldıgı gun tanıstık ve ona o sekilde yaklasmayarak ilerde bi iliskim oldugunda kaybetme korkusunun hep olacagını soylemistim.. biraz zaman gecsin iyi olalım bunu bi daha yapmıcam daha guclu durmaya calısıcam tavsiyen icin cok tesekkur ederim

Rica ederim. Sevindim . Umarim önceki ilişkinizde bulamadığınız mutluluğu bu defa bulursunuz.. Ne güzel biten iliskinizden sonra baslayabilmissiniz. Onu ben halen yapamadım tanışmak isteyen olduğu halde. Allah hayirlisini versin.

Bu formatta acilan ve duydugum kacinci olay bu :))) sonrada erkekler odun bilmem neymiş
Nerde ilgili asiri duskun bir erkek olsa şımarıp canini okuyorsunuz erkekler vazgecince salya sumuk bu seferde siz ustune gidiyonuz adamlarda çözüyor işi deveye diken gerek demekki diye ki hakikatende öyle :))) erkek yogun ilgi gosterdi diyen kendini bianda bisey sanmalar olmasa keske :)
Bulusuncada kaybedecegim korkusuna iyice camura yatma biraz oluruna birak mumkunse egonuda birak

Hahahahah

aynı kırılma noktasını biz de yaşadık 5. ayda
sizinki de benimki gibi kabuğuna çekilip inat etmiş bence
bana beni sevmediğini bile söyledi epey konuştuk ettik baktım aynı bişey değişmiyor mesajlarla iletişimi kesme kararı aldım
o da aynı sizinki gibi buluşalım dedi
buluştuk sonra buluşma da ben sinirlendim çektim gittim
kafamda bitirmeye karar verdim tek mesaj atmadım aramadım
ama beni görünce dayanamamış (buluşmanız şart bence o yüzden)
üzülmüş mesaj atmayıp artık iletişimi de koparınca kaçan kovalanıra geldi gönlümü aldı barıştık...
zor bir süreçti bir ay ayrıydık
yani diyeceğim şu ne kadar uzun da sürse ayrılığınız mesajlaşmayı kes bence bir an evvel
bir kafasını toplasın geçen hafta seviyorum diyen ertesi hafta sevmiyorum dese bile yalan
hemen öyle geçmez aşk sevgi
sonra da yüzyüze konuşunca zaten ya yumuşarsınız ya da biter ama yüzyüze olunca senin de kafan rahatlıyor emin ol
ben çok rahatlamıştım doğrusu..

barışmışsınız ya o kadar destan yazmıştım hahah neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…