Kizlar buda benimki, benim kagve falima bakabilirmisiniz lutfen ??

Dilruba86

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
649
17
............................................................................................

Eklentiler

• $IMG_0667.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 122
  • $IMG_0668.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 110
  • $IMG_0669.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 152
  • $IMG_0670.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 125
  • $IMG_0671.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 200
  • $IMG_0672.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 132
  • $IMG_0673.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 113
  • $IMG_0674.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 180
  • $IMG_0675.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 145
  • $IMG_0684.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 166
  • $IMG_0685.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 184
Son düzenleme:
normalde bana bakmayana bende bakmıyordum ama kimse bakmamış kıramadımm :) Senin falın çok temiz.Kimseye zararın yok derdin var kendi içine attığın dışarıdan yardım bekliyorsun aslında ama fazla çevrendekilere güvenme :) Bir fırtına kopmuş sanki karşı cinsle aranda bir husumet olmuş birisimi var aklında? bir erkek böyle otoriter her şey benim istediğim gibi olur diyen.Ya bu kişiden hoşlanıyorsun yada beraber olduğun eşin,sevgilin..Bu erkek otoriter,sinirli,trip birisi ama etrafı temiz seni yeri gelip üzecek yeri gelip sevecek bir tip.Eğer hayatında böyle biri yoksada olması an meselesi.Karşı karşıya gelmişsiniz sanki saçların uzun koyu renkte gibi sanki koyu karamel yada koyu kestane.Ten rengine kumralmı beyaza dönük? sankim öyle hisssetim erkekte sinirli gibi biraz gergin hal tavırları ya tartışıyorsunuz yada konuşurken jest mimikleri asabi.Yolların var hepsinin sonu temiz dediğim gibi kimseye bir zararın yok ama arkandan konusan insanlar var.Ailede uzun boylu ne cok zayıf nede zayıf böyle hafif yapılı bir erkek var.Başında şapka var bu erkeğin eve bir sıkıntısı yansıyor gibi.İsminde i harfi varmı yada a? bu erkekte var gibi.Elinde paketlerle geliyor bir haber bir bereketle geliyor ama iç sıkıntısı evin içine yansıyor bu kadar görebildim

Cok tesekkür ederim tienencim gerçekten çok mutlu ettin beni :)
sordugun sorularin cevabini özelden mesaj atayim sana hemen :)

Ama 10 dkk beklemek gerekiyor (((

Fincanına bakınca senin hakkında şunları hissettim doğru mudur söylersin :) insanları ve olayları çok takmayan, bazen fazla sivri dilli, bazılarına göre havalı ve havai denilen birisin. Her şeyi fazla önemsemiyorsun, için sıkılsa da anlık sürüyor ve atlatıyorsun. Dalgalı bir yapın var, hayatn da öyle. Çok fazla dostluk kurmuyorsun senin için özel olan kişi sayısı çok az. İki bayan gördüm hatta. Biri esmer biri kumral.
Bir erkek var, koşar adım geliyor ama gelirken peşinden başka şeyler de sürüklüyor. Belki geçmişidir peşinden geln, belki de şu an var olan sıkıntıları.
Senin de sıkıldığın bir konu var sanırım bu aileyi ilgilendiren bir durum. Ablanda da çıktı çünkü. Karışıklık ve sıkıntı bir müddet daha devam edecek gibi görünüyor.
Sende de bu kadar görebildim

uzun zamandır baktırmıyorum fal işi içten gelince bakılır genelde ısrar etmeyeceğim ama içinizden geliyorsa bana da bakabilirmisiniz ?

Cok tesekkür ederim Jadaloz :)
Insanlar beni oyle bir insan gibi goruyolar, ama aslinda oyle biri degilim gerçekten....
O Iki bayan kim jadaloz ? biri esmer bir kumral olan ?
Kosar adimlarla mi geliyor, tanidigim bir erkek mi kendisi ? Allah allah geçmisini sikintilarini alip mi geliyor :/:$

Evet canim sIkIldIgImIz bi kaç konular var, insaAllah en kisa zamanda atlatiriz

Son düzenleme:
is ile ilgili bisey yokmu acaba ? is bulacakmiyim... :/

birde fincandan bir uzun elbiseli biri mi var jadaloz bana mi oyle geliyor, o ne anlama geliyo o kimki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…