Nişan kızlar buda benim nişan tepsim =)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ben çok beğendim....çok kibar ve gösterişli...abartı yok.

bi daha nişanlanmak istedim şimdi yahu...nişan tepsime bakıyorum şimdi de...benim ki çok cafcaflıymış...

ben çok beğendim...

inş. Allah tamamnına erdirir...

bence çok şık bi nişan tepsisi. yastıkları hiç beğenmiyorum yatıp uyuycak mıyız nişan mı takıcaz komik geliyor bana :)
nişanlığın kırmızı tepsin kırmızı çok boğardı emin ol. benim de nişan tepsim buna benziyor krem rengi ve çoık kibar çok şık kırmızıdan daha güzel emin ol. mutluluklar dilerim.

Güzel bi tepsi :) Benim merak ettigim bisey var kizlar. Nisanda taki takilinca elbiseme igneyle takilmasini istemiyorum. Nisan tepsisine koyulsa olmaz mi takilar (paralar)?

Güzel bi tepsi :) Benim merak ettigim bisey var kizlar. Nisanda taki takilinca elbiseme igneyle takilmasini istemiyorum. Nisan tepsisine koyulsa olmaz mi takilar (paralar)?

teşekkürler :) tepsiye koyulsada olur ama bazen direk ustune takmaya yöneliyorlar ne olur ne olmaz diye istersen kurdele tut hazırda :) baktın ustune takıcaklar hemen kurdeleyı al kurdeleye takarlar o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…