Kızlar Bu Yöntem Hakkında Bilgisi Olan Var Mı Acaba :)

SokaktakiMadam

Keyfimin CEO'suyumm ^_^
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
579
0
16
37
İzmir
Uzun zamandır sigarayı bırakmayı istiyorum fakat her konuda yanımda olan iradem sigarayı bırakma konusunda kaybolup gidiyoo
Aslında sigara ve kahve tek keyfim belki de o yüzden zorlanıyorumdur bilemiyorum Yaz sonuna doğru nasipse bebek çalışmalarına başlıcaz Buaralar vücudumunda kendine gelebilmesi için sigarayı bırakmalıyım artık.

Daha önceden sadece kendi çabalarımla 2 gün içmeden durabildim ama baş ağrısı ve sinir yaptı haliyle. İnternetten araştırmaya başladım Mora yöntemi diye bi sistem varmış bilmiyorum duydunuz mu ama sigarayı bu şekilde bırakanların yorumlarını okudum gayet etkili bi yöntem olduğu söyleniyo. İzmirde bi kaç yerde var ama sağlık açısından bi sorun olur mu bu yöntemle sigarayı bırakan arkadaşlar var mı?

Tek seans olması çok avantajlı geldi bana ama aklım almıyo onca sene içtikten sonra tek seansta sigara bırakılabilir mi :44::44:

Hadi kızlar duyan bilen herkesin yardımlarını bekliyorum.

Eminim bana ve benim gibi sigara konusunda 0 iradeli olanlara çok faydalı olucak

Görüyorum ki bakıp bakıp çıkıyosunuz konuyu kısıtladım sanırımm Sadece bu yöntemi bilenler değil kızlar başarılı olduğunuz başka yöntemlerde olur Bu süreçte birbirimize destek olalım amacıyla açtım konuyu

Bende bırakmaya çalışıyorum ama kendime yöntem bulamadım. Sanırım en güzel yöntem iradeli olabilmek( Bir arkadaşım mora terapiye gitti ama daha ordan çıkar çıkmaz canı acayip sigara istedi. Sırf o kadar para verdiği için kendi iradesiyle 1 hafta içmedi, ama bu bir hafta içinde sigara isteği hiç azalmadı. Yani yöntemin hiç bir faydası yok. Ya da belkide arkadaşımda yaramamıştır.
EN güzeli tam karar verip bu karardan dönmemek. Eğer kararlı olunursa 2 hafta sonunda büyük ihtimalle sigarayı bırakmış olacağız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…