kızlar bu yaşadıklarımızı unutup tekrar mutlu olabilecek miyiz????

sanss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
64
1
bu siteyle tanışmam 2011 yazına denk geliyor.hayallerimin erkeğine görür görmez aşık olmuştum o da bana olmuştu ve ışık hızıyla kendimizi evlilik yolunda bulmuştuk..... kız isteme,söz,nişan,çeyiz gibi konularda bilgim olmadığı için internette geziniyordum ve bu siteyle tanışmış hepinizin deneyimlerini okuyarak hayatıma uygulamıştım.....o zamanlar yeni evlenenler köşesi çeyiz köşesi gibi formları okuyordum.....çok kısa bir zaman sonra bir derdim var formuna takılacağım dertlerinizi kendi derdimle birleştirip her an üzüleceğim aklıma hiç gelmemişti.....bu yazdıklarımı okuyup yorum yazanlar olacağı gibi okuyup yorum yazmayacak olan ama derin bir ahhh çekerek derdime ortak olacak bir çok arkadaşım olacağını da biliyorum.....

her şey çok çabuk başlamıştı çok mutluydum seviyor ve seviliyordum....iyi bir işim iyi bir ailem iyi bir çevrem vardı ve mucizevi bir şekilde artık evleneceğim adamı da bulmuştum....eşim daha önce 1 yıl süren bir evlilik yapmış ve ayrılmıştı. çocuğu yoktu. eşinden çok çektiğini çok para yediğini onun bir deli olduğunu ve bu olaydan sonra bunalıma girip psikolojik tedavi gördüğünü anlatmıştı. kim sevdiği adama inanmaz ki? hele de bu anlattıklarını ailesi de sana bire bir anlatıyor ve seni çok sevip sahipleniyorsa aklına yalan olma ihtimali bile gelmiyor....ailesi beni o kadar seviyordu ki kendimi bir prenses gibi hissediyordum...ama benim ailem özellikle annem onu hiç sevmedi,sevemedi....ne yaptımsa biraraya getiremedim. ne onunla ne ailesi ile annem bir araya gelmedi. sadece beni istemeye geldiklerinde ve nişanda annem onları eve kabul etti o da kavga kıyamet benim zorumla.... o çocuk boş boş bakıyor,seni hiç sevmiyor,ailesi sana abartılı iyi davranıyor,eşinden ayrıldıysa vardır bir kusuru gibi gibi yorumlar yapıyor ve ilişkimizi onaylamıyordu. ben herşeye rağmen onu seviyor ve annemi mutluluğumun resmen katili ilan edip düşman gibi görüyordum....öyle ya da böyle nişan taktık ama 3 gün sonra yüzük attık! resmen hayatımın şokunu yaşamıştım. sebep ise annem eve badana yaptıracaktı badanacı kaçınca yenibir badanacı arıyordu bana da telefon edip durumu anlattı sende bir sor iş yerindekilere badanacı varmı dedi bende o telaşla nişanlımı arayıp (insan her başı sıkışınca nişanlısını arar yani ben öyle sanıyordum ) badanacı bulabilir misin dedim o da geveledi falan bende sizin eve gelen badanacının telini ver ben bir ona sorayım dedim bana bağırarak GİT ANAN BULSUN BANANE diyince ben şok oldum bağırıp çağırıp kapattım sonra eve gittim beni aradı ve aile faktörün varsa ben yokum ayrılıyorum dedi (daha yüzük takalı 3 gün olmuştu ve şaşalo bir nişan yapmıştık) o anda annem annesini aradı gelin takıları alın falan dedi ortalama 5 dakikada herşey bitti...... ben o anda yıkıldım.... bir anda bitmesine şok oldum ortada bişi yokken ailesi beni severken bana aşıkken herşey yolundayken nasıloldu aklım almadı. ben beni arar düzelir zannederken hemen kapıya gelip altınları aldı ve annem konuşmaya çalıştığı halde çekti gitti..... gururumdan arayamadım....annem ve babam haklı olduklarını söylediler hakkında hayırlısı oldu dediler....herkes gayet memnun oldu ama ben resmen öldüm....tam 2.5 ay azap çektim bir kere bile beni aramadı.... hadi o aramadı ailesi nasıl aramaz dedim o kadar seviyorlardı dedim ben onlara ne yaptım dedim. öldüm öldüm dirildim en sonunda dayanamadım ve ben onu aradım....gayet soğuk konuştu hatta başka bir kızla bile tanıştığını söyledi neden bu kadar kendini paraladın ki dedi ukala ukala hiç birşey yokmuş gibi davrandı....yüzyüze görüşelim dedim ve olayı konuştuğumuzda sanki o ayrılık hiç yaşanmamış gibi tekrar takalım yüzükleri evlenelim dedi....ben mutluluktan havaya uçtum...yenilmiştim...gururum kırılmıştı...ona teslim olmuş her dediğini kabul etmiştim...aileme rağmen ona dönmüştüm....onun ailesinden bile özür dilemiştim....herşeye razı olmuştum... işte o an kaybettiğim an olmuştu! çok zor bir nişanlılık yaşadık...ailesi herşeyimi dört dörtlük yaptı benim ailem evliliğe razı olmadıkları için maddi manevi hiç bir destek olmadılar her gün evde kavga kıyamet vardı eşim zaten ailemle görüşmüyor ailemin bana olan bu tavrı da onun işine geliyordu...babam beni red etmişti annem ise her gün beni evden kovuyor hakaretler ediyordu...ben biriktirdiğim paralarla çeyizimi dört dörtlük aldım kıza ne düşüyorsa yaptım bu arada işimden kovuldum borç batağına girdim nişanlımın bunlardan hiç haberi olmadı olsa da ilgilenmezdi zaten... maddi anlamda hiç kesemiz ortak olmadı... bu arada bana çok ilgisiz ve sevgisizdi. ben düğün telaşına veriyordum ve onu kaybetmekten korktupum için herşeye eyvallah diyordum...kullandığı antidepresan ilaçlarını doktoru bırakabilirsin demişti ve ilaçları azalttığında garip şeyler olmaya başlamıştı...işe gitmiyor sürekli uyuyor benle hiç ilgilenmiyor sürekli kavga ediyordu. bir de doğa üstü şeylerden bahsediyordu yani büyülerden falan.ben doktoru ilekonuştuğumda bunlar normal dedi. bir de bana hiç yanaşmıyordu. nişanlılar öpüşmez mi sarılmaz mı hiç ilgilenmiyordu hiç yakın olmuyorduk. herşeyi sineme çekerek evimizi hazırladık ve düğünümüzü yaptık.....daha gerdek gecesi kavga kıyamet koptu ve beni gerdek sabahı kayınvalidemlerin yanında siktirle evden kovdu:KK43: olanlara inanamıyordum annem bana küstü ben el evine gelin gelmiştim ve daha ilk dakika şiddete mağruz kalmıştım.... o gün balayına gitcektik önceden ayarlanmıştı mecburen araya girdiler düzeldik ve balayına gittik.....kızlar antalya dağlarına baka baka 6 gün ağladım.....korkunç bir balayı yaşadım.....sopa bile yedim..... aklıma ilk karısı ile balayı hikayesi gelmişti..... onunla balayına gittiklerinde çok kötü geçtiğini kızın bunun burnundan döktüğünü falan anlatmıştı....işte o an eski karısının değil bu adamın haksız olduğunu ve bu adamın deli olduğunu anlamıştım....

hz muhammede hira dağında kuran yazdırdığını anlatacak kadar delirmişti..... evdeki resim çerçevelerini ters çeviriyor bunlar kim diyerek yırtıyordu.....(ki o resimler düğün resimlerimizdi)....sabaha kadar kendi kendine konuşup gülüyordu.... beni uyutmuyor garip hikayeler anlatıyordu.....evde büyü yapıyor ipleri birbirne bağlıyordu....birilerinin bizi boğarak öldüreceğini söylüyordu.... işe gitmiyor hiç uyumuyor sabaha kadar gözleri kan çanağı ortada geziyordu.....daha o kadar çok garip olay yaşadım ki anlatamam....ailesine duruma anlattım gözleriyle de gördüler buna rağmen herşey normalmiş gibi davranıyorlardı....anneme kaçtım geldiler ve annem bu olanlar nedir diyince gerçek ortaya çıktı....meğer akıl hastası olan buymuş bunu benden saklamışlar....doktora götürmek yerine hacıya hocaya götürmüşler hoca da evlenince geçer dedi diye apar topar benle evlendirmişler....diğer kızda bu yüzden kaçmış kız canını zor kurtarmış.....duyduklarıma inanamadım bunlar benim başıma nasıl geldi diye isyan ettim. kocamı o cahil ailesine bırakmamak için doktora götürmek tedavi ettirmek için eve geri döndüm.tekrar ilaçlarına geri başlayınca işler biraz düzeldi ama doktorlara gerçek yaşananları anlatmıyor benim anlattıklarımı inkar ediyordu. doktorlar düzgün bir tanı koyamadılar.annesi sürekli muska yapıp getiriyordu...onlara tıptan yardım almalıyız bana destek olun diye yalvarsam da oğullarının hasta olduğunu bir türlü kabul edemiyorlar habire büyü yapıorlrdı....korkunç bir 5 ay yaşadım....eşim bir canavar gibiyidi...hergün küfür şiddet evden kovulma yaşıyordum....işe de gitmiyor akşamdan saba sabahtan akşama başımda bekliyordu....o hastaydı.... ne yaptıysam tedaviyi hastalığı kabul etmediler....eski eşinin arkadaşı ile tesadüfen konuştuğumda aynı şeyleri yaşadığını duydum tüylerim ürperdi....ne yaptıysam olmadı...hasta olmasının yanında kötü yürekli merhametsiz sevgisiz bir adamdı....bir gün evden çıktım gittim ve bir daha ne olar beni aradı ne de ben aradım....4 ay oldu arayan soran yok henüz bir dava da yok....hayatım hayallerim yıkıldı....herşey aşikar ortadaydı ve ben bile bile lades demiştim....ama bu kadarını hayal bile edemezdim.....

benimde hikayem böyle.....şimdi biz sana demiştik sen bizi dinlemedin lafları eşliğinde işsiz parasız mutsuz ailemin yanında yaşam mücadelesi veriyorum.....hergün kabus görüyorum....bir daha mutlu olabilecek miyim?.....bu günler gececek mi?:2:

bu siteyle tanışmam 2011 yazına denk geliyor.hayallerimin erkeğine görür görmez aşık olmuştum o da bana olmuştu ve ışık hızıyla kendimizi evlilik yolunda bulmuştuk..... kız isteme,söz,nişan,çeyiz gibi konularda bilgim olmadığı için internette geziniyordum ve bu siteyle tanışmış hepinizin deneyimlerini okuyarak hayatıma uygulamıştım.....o zamanlar yeni evlenenler köşesi çeyiz köşesi gibi formları okuyordum.....çok kısa bir zaman sonra bir derdim var formuna takılacağım dertlerinizi kendi derdimle birleştirip her an üzüleceğim aklıma hiç gelmemişti.....bu yazdıklarımı okuyup yorum yazanlar olacağı gibi okuyup yorum yazmayacak olan ama derin bir ahhh çekerek derdime ortak olacak bir çok arkadaşım olacağını da biliyorum.....

her şey çok çabuk başlamıştı çok mutluydum seviyor ve seviliyordum....iyi bir işim iyi bir ailem iyi bir çevrem vardı ve mucizevi bir şekilde artık evleneceğim adamı da bulmuştum....eşim daha önce 1 yıl süren bir evlilik yapmış ve ayrılmıştı. çocuğu yoktu. eşinden çok çektiğini çok para yediğini onun bir deli olduğunu ve bu olaydan sonra bunalıma girip psikolojik tedavi gördüğünü anlatmıştı. kim sevdiği adama inanmaz ki? hele de bu anlattıklarını ailesi de sana bire bir anlatıyor ve seni çok sevip sahipleniyorsa aklına yalan olma ihtimali bile gelmiyor....ailesi beni o kadar seviyordu ki kendimi bir prenses gibi hissediyordum...ama benim ailem özellikle annem onu hiç sevmedi,sevemedi....ne yaptımsa biraraya getiremedim. ne onunla ne ailesi ile annem bir araya gelmedi. sadece beni istemeye geldiklerinde ve nişanda annem onları eve kabul etti o da kavga kıyamet benim zorumla.... o çocuk boş boş bakıyor,seni hiç sevmiyor,ailesi sana abartılı iyi davranıyor,eşinden ayrıldıysa vardır bir kusuru gibi gibi yorumlar yapıyor ve ilişkimizi onaylamıyordu. ben herşeye rağmen onu seviyor ve annemi mutluluğumun resmen katili ilan edip düşman gibi görüyordum....öyle ya da böyle nişan taktık ama 3 gün sonra yüzük attık! resmen hayatımın şokunu yaşamıştım. sebep ise annem eve badana yaptıracaktı badanacı kaçınca yenibir badanacı arıyordu bana da telefon edip durumu anlattı sende bir sor iş yerindekilere badanacı varmı dedi bende o telaşla nişanlımı arayıp (insan her başı sıkışınca nişanlısını arar yani ben öyle sanıyordum ) badanacı bulabilir misin dedim o da geveledi falan bende sizin eve gelen badanacının telini ver ben bir ona sorayım dedim bana bağırarak GİT ANAN BULSUN BANANE diyince ben şok oldum bağırıp çağırıp kapattım sonra eve gittim beni aradı ve aile faktörün varsa ben yokum ayrılıyorum dedi (daha yüzük takalı 3 gün olmuştu ve şaşalo bir nişan yapmıştık) o anda annem annesini aradı gelin takıları alın falan dedi ortalama 5 dakikada herşey bitti...... ben o anda yıkıldım.... bir anda bitmesine şok oldum ortada bişi yokken ailesi beni severken bana aşıkken herşey yolundayken nasıloldu aklım almadı. ben beni arar düzelir zannederken hemen kapıya gelip altınları aldı ve annem konuşmaya çalıştığı halde çekti gitti..... gururumdan arayamadım....annem ve babam haklı olduklarını söylediler hakkında hayırlısı oldu dediler....herkes gayet memnun oldu ama ben resmen öldüm....tam 2.5 ay azap çektim bir kere bile beni aramadı.... hadi o aramadı ailesi nasıl aramaz dedim o kadar seviyorlardı dedim ben onlara ne yaptım dedim. öldüm öldüm dirildim en sonunda dayanamadım ve ben onu aradım....gayet soğuk konuştu hatta başka bir kızla bile tanıştığını söyledi neden bu kadar kendini paraladın ki dedi ukala ukala hiç birşey yokmuş gibi davrandı....yüzyüze görüşelim dedim ve olayı konuştuğumuzda sanki o ayrılık hiç yaşanmamış gibi tekrar takalım yüzükleri evlenelim dedi....ben mutluluktan havaya uçtum...yenilmiştim...gururum kırılmıştı...ona teslim olmuş her dediğini kabul etmiştim...aileme rağmen ona dönmüştüm....onun ailesinden bile özür dilemiştim....herşeye razı olmuştum... işte o an kaybettiğim an olmuştu! çok zor bir nişanlılık yaşadık...ailesi herşeyimi dört dörtlük yaptı benim ailem evliliğe razı olmadıkları için maddi manevi hiç bir destek olmadılar her gün evde kavga kıyamet vardı eşim zaten ailemle görüşmüyor ailemin bana olan bu tavrı da onun işine geliyordu...babam beni red etmişti annem ise her gün beni evden kovuyor hakaretler ediyordu...ben biriktirdiğim paralarla çeyizimi dört dörtlük aldım kıza ne düşüyorsa yaptım bu arada işimden kovuldum borç batağına girdim nişanlımın bunlardan hiç haberi olmadı olsa da ilgilenmezdi zaten... maddi anlamda hiç kesemiz ortak olmadı... bu arada bana çok ilgisiz ve sevgisizdi. ben düğün telaşına veriyordum ve onu kaybetmekten korktupum için herşeye eyvallah diyordum...kullandığı antidepresan ilaçlarını doktoru bırakabilirsin demişti ve ilaçları azalttığında garip şeyler olmaya başlamıştı...işe gitmiyor sürekli uyuyor benle hiç ilgilenmiyor sürekli kavga ediyordu. bir de doğa üstü şeylerden bahsediyordu yani büyülerden falan.ben doktoru ilekonuştuğumda bunlar normal dedi. bir de bana hiç yanaşmıyordu. nişanlılar öpüşmez mi sarılmaz mı hiç ilgilenmiyordu hiç yakın olmuyorduk. herşeyi sineme çekerek evimizi hazırladık ve düğünümüzü yaptık.....daha gerdek gecesi kavga kıyamet koptu ve beni gerdek sabahı kayınvalidemlerin yanında siktirle evden kovdu:KK43: olanlara inanamıyordum annem bana küstü ben el evine gelin gelmiştim ve daha ilk dakika şiddete mağruz kalmıştım.... o gün balayına gitcektik önceden ayarlanmıştı mecburen araya girdiler düzeldik ve balayına gittik.....kızlar antalya dağlarına baka baka 6 gün ağladım.....korkunç bir balayı yaşadım.....sopa bile yedim..... aklıma ilk karısı ile balayı hikayesi gelmişti..... onunla balayına gittiklerinde çok kötü geçtiğini kızın bunun burnundan döktüğünü falan anlatmıştı....işte o an eski karısının değil bu adamın haksız olduğunu ve bu adamın deli olduğunu anlamıştım....

hz muhammede hira dağında kuran yazdırdığını anlatacak kadar delirmişti..... evdeki resim çerçevelerini ters çeviriyor bunlar kim diyerek yırtıyordu.....(ki o resimler düğün resimlerimizdi)....sabaha kadar kendi kendine konuşup gülüyordu.... beni uyutmuyor garip hikayeler anlatıyordu.....evde büyü yapıyor ipleri birbirne bağlıyordu....birilerinin bizi boğarak öldüreceğini söylüyordu.... işe gitmiyor hiç uyumuyor sabaha kadar gözleri kan çanağı ortada geziyordu.....daha o kadar çok garip olay yaşadım ki anlatamam....ailesine duruma anlattım gözleriyle de gördüler buna rağmen herşey normalmiş gibi davranıyorlardı....anneme kaçtım geldiler ve annem bu olanlar nedir diyince gerçek ortaya çıktı....meğer akıl hastası olan buymuş bunu benden saklamışlar....doktora götürmek yerine hacıya hocaya götürmüşler hoca da evlenince geçer dedi diye apar topar benle evlendirmişler....diğer kızda bu yüzden kaçmış kız canını zor kurtarmış.....duyduklarıma inanamadım bunlar benim başıma nasıl geldi diye isyan ettim. kocamı o cahil ailesine bırakmamak için doktora götürmek tedavi ettirmek için eve geri döndüm.tekrar ilaçlarına geri başlayınca işler biraz düzeldi ama doktorlara gerçek yaşananları anlatmıyor benim anlattıklarımı inkar ediyordu. doktorlar düzgün bir tanı koyamadılar.annesi sürekli muska yapıp getiriyordu...onlara tıptan yardım almalıyız bana destek olun diye yalvarsam da oğullarının hasta olduğunu bir türlü kabul edemiyorlar habire büyü yapıorlrdı....korkunç bir 5 ay yaşadım....eşim bir canavar gibiyidi...hergün küfür şiddet evden kovulma yaşıyordum....işe de gitmiyor akşamdan saba sabahtan akşama başımda bekliyordu....o hastaydı.... ne yaptıysam tedaviyi hastalığı kabul etmediler....eski eşinin arkadaşı ile tesadüfen konuştuğumda aynı şeyleri yaşadığını duydum tüylerim ürperdi....ne yaptıysam olmadı...hasta olmasının yanında kötü yürekli merhametsiz sevgisiz bir adamdı....bir gün evden çıktım gittim ve bir daha ne olar beni aradı ne de ben aradım....4 ay oldu arayan soran yok henüz bir dava da yok....hayatım hayallerim yıkıldı....herşey aşikar ortadaydı ve ben bile bile lades demiştim....ama bu kadarını hayal bile edemezdim.....

benimde hikayem böyle.....şimdi biz sana demiştik sen bizi dinlemedin lafları eşliğinde işsiz parasız mutsuz ailemin yanında yaşam mücadelesi veriyorum.....hergün kabus görüyorum....bir daha mutlu olabilecek miyim?.....bu günler gececek mi?:2:

Canım geçmiş olsun, ibretlik bir hikaye ne eleştiririm, ne de kınarım. Hepimiz genç olduk, aşkın gözü kör oluyor umarım bundan sonra bu acılarını unutacak güzel günler yaşarsın. Tüm genç kızlar okusun bence. Aşk olmalı ama mantık da beraberinde işlemeli. Şimdi güçlü olmalısın, ailenin yanında olabilmen iyi onlarında desteğiyle herşeyin üstesinden gelirsin umarım. :KK16:

Aynı hatalara tekrar düşmez, artık geriye değil şimdiye odaklanırsanız ,tabii ki yine mutlu olursunuz.

inanamıyorum ya bu yaşadıkların gerçekmii :KK53:
ALlah yardımcın olsun ya

Nasıl şeyler yaşamışsınız siz böyle. :26:A ileniz sizi düşünmüş en başında evet ama keşke şu an bunları yüzünüze vurmasalar. Siz zaten yeterince üzgünsünüz. Sizin yerinizde olan çoğu kişi sevdiği adamla evlenmek isterdi ve bunun için elinden geleni yapardı en başında. Kör oluyor çünkü insan gerçekten. Siz böyle olacağını nerden bilebilirdiniz ki. Resmen hastaymış eşiniz, Allah yardım etsin. Umudunuzu hiç kaybetmeyin, her şey güzel olacaktır.

Başına gelenlere çok üzüldüm bu yazdıkların umarım herkese ders olur.Anneler bir şey diyorlarsa mutlaka bir bildikleri vardır.Anneler çocuklarının başına gelecekleri önceden hissederler...

Ailenize arkanızı dönüp evlenince mutlu olcağınızı sanmayın...Ve bir de böyle acele evliliklerden ben zaten hep korkmuşumdur.Kadın acele ediyorsa kendisini birine kapatmaya çalışmaktadır,erkek acele ediyorsa da mutlaka arkasında kocaman bir sır vardır.Evlenceğiniz insanın başından eski bir evlilik geçtiyse de mutlaka araştırın tek taraftan duyduklarınıza inanmayın.Aşkın gözü kördür.

Konu sahibi arkadaşım ben bile okurken ürperdim,yine verilmiş sadakan varmış da kurtulmuşsun.Büyük ihtimal şizofrendir bu adam.Ne olaylar var,adam aklını yitirip eşini uyurken öldürüyor,kesiyor filan..

Bu saatten sonra onlar ne yapsa dönmezsiniz diye düşünüyorum ama yine de uyarayım sakın barışmak isterlerse,tedavi oldu derlerse filan inanmayın.Bir an önce de boşanma davanızı açın,iş bulun.Kendinizi eve kapatın kaderinize küsmeyin.Olcağı varmış olmuş...

Arkadasim gercekten cok buyuk gecmis olsun,,dua ette hamile falan kalmamissin..olursun tabi niye mutlu olamayacaksin bundan sonra onune bak,,gercekten okurken bile tuylerim urperdi...ama esinede uzuldum,ne cahil insanlar var yarabbim belki zamaninda hocalara degilde doktora goturmus olsalardi o adamcagizda bu durumda olmazdi...neyse canim uzulme hayat bu insanin basina hersey gelir,,kotu bir ruya gordum de gec bundan sonraki hayatina bak..insallah cok mutlu olursun tatlim

kızlar bu yaşadıklarımızı unutup tekrar mutlu olabilecek miyiz???? Böyle sorduğuna göre o kabus eve tekrar dönmeyi istiyorsun. Öyle bir hata yapma bence. Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki 5 ayda kaçmışsın o evden. Eşin sağlam bir psikolojik destek almadıkça düzelmez, ailesi oldukça alması da zor. :KK50:Çocuğun falan olsa sürekli başını mı bekleyeceksin; eşin sanrılarının etkisinde kalıp çocuğa zarar vermesin diye? Kapat bu defteri önüne bak, daha yolun çok başındasın.

Son düzenleme:
adam sana arızalı olduğuna dair her türlü sinyali baştan vermiş
sen de tutmuşsun bırakmamışsın
yani adam bu durumda suçsuz görünüyor
sen elinle yapmışsın
bu da sana akıl parası olsun

film gibi roman gibi bir hikaye.şunu söyleyebilirimki bu adam şizofreni hastası ve bunu aileside bal gibi biliyor ancak işlerine gelmiyor.hemen boşanın ve yolunuza bakın eşinizede dua etmekten başka yolunuz yok ona dua edin kurtulsun bu hastalıktan.geçmeyecek bir sey yok hayatta tecrübe edinmiş oldunuz evlilik konuusnda.

Hikayeniz cok uzucu. Ama ileriye bakin artik. Boyle seyler duydukca, ne insanlar var diyorum su dunyada. Hersey mumkun gercekten. Tabi ilerde mutlu olabilirsiniz. Degerinizi bilen se seveceginiz biri cikabilir karsiniza. Cikmak zorunda da degil, siz kendi kendinize de mutlu olursunuz. Unutun o adami, size sadece ondan cikaracaginiz dersler kalsin. Yolunuz acik olsun.

Sans ,

evet bile bile lades demissin , ama
bu kadar kisa surede gercek yuzuyle tanisman iyi olmus .

Simdi yapacagin sey davani acmak ve bir an once resmiyette de bu adamdan kurtulmak .

4 Ay beklemen bile hata .

Davaya doktor raporlarini ekleyin ve ailesine de adamin akil hastasi oldugunu sizden sakladiklari icin tazminat davasi acin ...

tabii kii unutucaksın şuan acı üzüntü depresif hallerin oluyordur ama onlarda geçecek dua et sürekli dua et içten bi şekilde..ilk işin iş bulmak olsun çalışırken daha az düşünmüş olursun bazı şeyleri.. alien konuşacaktır hemde uzun süre hiç duyma hatta arada haklıydınız de bu onlara yeter sonra onlarda susacaklardır..çalışıp biraz kendini toparlayınca da bi an önce onun soyadından kurtul bence o bile senin omzunda yük olur kendi soyadına dönmen seni rahatlatacaktır.. ve şunu unutma hayatta sürekli bişeyler oluyoo iyi kötü önemli olan zararın neresinden döndüğün neden niyelerle günlerini çürütme vardır bunda da bir hayır de önüne bak VE DUA HEP ET.. ALLAH YARDIMCIN OLSUN ARKADAŞIM..

yaşını ve işini yazmamışsın ancak gençsin diye tahmin ediyorum.işinden ayrıldıysan mutlaka yeni bir işe de girersin.ailen sana kızsalarda onlar senin canın.zamanla ailenin de gönlünü alırsın.sen sağsın ya asıl önemli olan bu.evet hata yapmışsın ama kötü niyetinden değil.sevmişsin.sevdiğin içinde nişanlını eleştirenlere kulak tıkamışsın.geçti gitti hepsi.
eşin hasta.eşin ne kadar hasta ise ailesi de o kadar cahil.hastaneye yatırılması gerekiyor.ilaçla tedavi görmesi gerekiyor.sana zarar verseydi bile ceza almayacaktı yalnızca akıl hastanesinde yatacaktı.o yüzden yine Allahın sevgili kuluymuşsun ki 4 ayda anlamışsın.ya sende akıl sağlığını yitirecektin ya da öldürülecektin bir piskoz anında.hemen davanı aç,hemen o evden eşyalarını toplamaya gidin birkaç kişi.onu arama,ararsa sakince konuş.tekrar bela olmasın.izini kaybettir.bana kalırsa dualarına onu sokma.sen sadece kendin ve ailen için duanı et.seni döven,gençliğini mahveden adam ve ailesi için olgun olmaya,onları affetmeye çalışma,kendini zorlama bunun için.hasta işte.tedavisi tıbbı ilgilendirir.seni ilgilendirmez.unut ve değiş.zaman herşeyin ilacı.akıl ve delilik ince bir çizgide duruyor.bir taraftan diğer tarafa geçen bir daha iflah olmuyor.kesinlikle bir zaman sonra değiştim düzeldim derse de inanma.gelişmelerden bizi de haberdar et.yalnız değilsin,sıkıldıkça yaz buraya.sevgiler.

canım lütfen psikolojik destek al yoksa 20 yılda geçse unutamazsın.

Ben de çok üzüldüm ve şaşırdım.

Direkt davanı aç artık, daha ne için bekliyorsun ki, tamam hasta ama bir çabası da yok, belki hastalığının dermanı da yok, sen çekemezsin ömür boyu bu şekilde. Şizofren mi, kısmi ya da tam akıl hastası mı bilemedim ama boşanma davası açsan hemen kazanırsın bu şartlarda. Anlattıkların hiç normal değil. Sen de davanı açıp önüne bak ve sen de kesinlikle psikolojik destek al, kim olsa etkilenir, sen birebir içinde bulunmuşsun bu olayın. Hem kendine bir iş bak bir yandan, hem para kazanırsın, hem kafan dağılır biraz. Allah yardımcın olsun.

evet katılıyorum sende en azından bir süre psikologa git.o uzman gözüyle seni rahatlatır.biz burda diyoruz dua et,zamana bırak,ailenin desteğini al diye ama bunlar sana yeterli gelmeyebilir.çünkü kabuslar görüyorum diyorsun.az şey yaşamamışsın.en azından bu sıkıntıyı atlatmanı hızlandırır uzmanlar.bunu düşün.

Canım çok geçmiş olsun gözlerim büyüyerek okudum çok üzüldüm :KK43:
Ama hatalarının farkındasın değil mi nişanlıyken belli etmiş keşke aileni dinleseydin.
Bu arada boşanmış insanlara asla önyargıyla bakmam ama erkek ya da kadın farketmez.
Bence o bitmiş evlilik çok iyi araştırılmalı hatta eski eş bulunulmalı gerekirse..
İnsanlara güvenmek zor..
Tabiki bir gün hepsini unutacaksın,çok mutlu olacaksın.
Zamana ihtiyacın var. Bundan sonra mantığını unutup sevme ve
Her şeyden önemlisi kendini unutup asla sevme..:KK14:

canim benim dehset icinde okudum rabbim esirgesin boyle insanlardan annen anlamis hissetmis sanki ama ne care olan olmus. bu tecrubedir canim. simdi dustun ama ayaga kalkacak ve daha emin adimlarla ilerleyeceksin. yasadigin su an diliminde kimseyi yasantina almamani dilerim cunku bosluktasin ve allah korusun yagmurdan kacarken doluya tutulursun. ilk yapman gereken yardim almak psikologa gitmelisin davani ac ve ise gir sonrasinda hersey nasil duzelecek goreceksin ama eve kapanarak calismayarak dava acmayarak inan kendine daha buyuk zarar veriyorsun bunu yapma olur mu inan ki cok ama cok guzel gunlerin olacak.....

kocam kocam deyip gençliğinizi heba etmeyin yaa,adam hasta kabul ediyorum destek olmalısın falan filan ama resmen sizi kullanmışlar.evlenince geçer denmiş.Böyle bir hastalık mı var ya.Kendi hayatı kur artık,sana da yazık ailene de yazık böyle.

X