Kizlar bu tüylenme sizdede varmi (resimli)

tcetveli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
2.188
302
123
1 kürtaj geçti başımdan ve sonradan tüylenme sorunum oldu gögus bölgesindeki tuylere ne yapıyorsunuz

1 kürtaj geçti başımdan ve sonradan tüylenme sorunum oldu gögus bölgesindeki tuylere ne yapıyorsunuzEki Görüntüle 1708258
hormonlarınızla alakalı bir problem oluşmuş. daha önceden böyle bir probleminiz yoksa doktorunuzla konuşmanız en güzeli. hemen hemen herkeste tüy vardır ama kimisininki belirgin değildir ayva tüyü gibidir, kimsinin ki siyah erkek kılı gibidir , sizinki koyulaşma eğiliminde gibi geldi bana ama bu kadarda kalabilir. onları almaya lazere vs. gibi şeylerle uğraşmayın sadece dahada çoğalmasına ve kalınlaşmasına sebep olursunuz. doktorunuzun kan testi sonuçlarınıza göre vereceği ilaçlar koyulaşmasını önleyebilir. çok ta takmayın bence.

Bende var canım pko hastasıyım doktorum hormon bozukluğundan dedi benimkilerin rengi koyuydu biraz şimdi açıldı biraz lazer olucam ilerde

Bende var canım pko hastasıyım doktorum hormon bozukluğundan dedi benimkilerin rengi koyuydu biraz şimdi açıldı biraz lazer olucam ilerde
Ben pco değilim geçen ay gittim daha doktora zamanında bilinçsiz bayaa jilet kullandım ondan olurmu

Ben bu kadar tüylenmeyi normal sanıyordum. Değil mi?
Bununla ilgilenen bölüm endokrinoloji mi?

Ben pco değilim geçen ay gittim daha doktora zamanında bilinçsiz bayaa jilet kullandım ondan olurmu

Hormon bozuklugu sadece pkoda olmuyor ki canim sen hormonlarina baktirdin mi? Gogus bolgende mi kullandin jileti?
Ama normal degil doktorum bana normalde kadinlarda goguste,gobekte,yanakta tuylenme olmaz olsada hani sari/beyaz belli olmayan tuylerden olur dedi

Evet benimde sarı belirgin değildi kullandım böyle oldu iste bide benim prolaktinim 23 olması gerekirken sinir 30 çıktı bu etki etti olabilirmi ama bakıyorum her kızda bu tüyler den var

Evet benimde sarı belirgin değildi kullandım böyle oldu iste bide benim prolaktinim 23 olması gerekirken sinir 30 çıktı bu etki etti olabilirmi ama bakıyorum her kızda bu tüyler den var

Ama fotografta gorunuyor iste doktorun bahsettigi gozle gorunmeyen.Senin belli.Zaten hormon bozuklugu artik nerdeyse %90 var butun kizlarda cunku yedigimiz tavuklar hormonlu,cikolotalar,sekerler derken o hormon vucudumuza giriyor.Sende de hormon bozuklugu var bence cunku normal degil goguste killanma

Ya doktor ne verir acaba hap vs ise yarar mı dersin

Ya doktor ne verir acaba hap vs ise yarar mı dersin

Doktor dgk hapi verir bence canim hormon duzenleyici olarak.Ama ben dogal kurler deniyorum arada surekli yapsam ise yararda ben cok kafadan yapiyorum.Bence sogan kurunu ciddi manada dene yani programli bir sekilde.Bir arkadasim hayit tohumunuda cok onerdi

Sendede varmi tüy problemi 1 kere yaptım soğan kürünü 3 ay önce

var bende de elimle çıtçıt koparıyorum hehe sırtımda da var bir alet aldım sırtıma kullanıyorum
yay böyle iki ucu yuvarlak 1 lira

Belli bişey uyguladinmi azalma vs oldumu

Soğan kürü yaptım adetlerim falan düzeldi o zaman işte rengi açıldı kendiliğinden bide beni boynumda 3 4 tane çıkıyordu onlarda çıkmıyor artık yanaklarımda falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…