oncelikle geçmiş olsun cnm...bende 2 tane düşük yaptım ve şuanda bende bazi teltleri yapmak zorundayım..bana dr.veren ilk testler
1-anti HİV
2-anti-HCV
3-protein C-S
4-APTT
5-promo virus-JGM-JG6 (galiba yazısını pek anlamadım)
6-toxoplame ve 2-3 tane daha var ama yazısı okadar tuhafki anlamıyorum yane toplam 10 tane falan yazıyordu..bir hastaneye sordum 450 tl başka hastaneye sordum 650 tl değişıyor...bende yaptırdım bugün sozde arıyecaklar beni hazır değil mı diye...bende beklıyorum....
senin ssk yok mu daha ucuz yaptırabilirsın...
bide bu testler 2-3 düşükten sonra yapılıyor galiba...ama ben yalan soyledim 3-4 tane düşük yaptım dedim oyle yaptılar...ne yapayım başka düşüğe katlanamam...
peki bunları ben yaptımak istiyorum diyerek gidip araştırma hastanesinde yaptırabilirmiyim? benim doktorum özel hastanede görev yapıyor.canım banada yapıldı bu testler bence arastırma hastanesıne gıdın ucret almıyolar ama ozelıne gıtmezsenız gun atıyolar gecmıs olsun canım rabbım yardımcınız olsun
aydrik, ben de Cerrahpaşa Tıp'ta aşılama sonrası hamile kalmıştım. Dokuz haftalıkken kalbi durunca, aşılamayı yaptırdığım yere gidip durumu anlattım. Düşük sebebinin araştırılmasına yönelik testleri yaptırmak istediğimi söyledim. Kaçıncı düşük dedi doktor ilk olduğunu söyleyince ilk düşükte yapmıyoruz bir düşük daha yapmanız lazım dedi. Ben de zaten yaşımın 33 olduğunu, 4 sene üstüne aşılamayla hamile kaldığımı bir daha düşük yapmak istemediğimi söyledim. Ama bir işe yaramadı canım. En az iki düşük gerekiyormuş.Yalan da söyleyemedim tabii dosyam var sonuçta orada. İlk düşük olduğu belli. Ama sen gidip (genetik bölümü olan bir araştırma hastanesine) 3 düşük yaptım dersen sanırım bu testlerini yaparlar .
Merhaba bana yardımcı olabilir misiniz bende hamileyim pohtilasma cikmisti fakat benimde doktorm 6. Haftada bu testi istedi. Sonuçlar kaç günde çıkıyor acaba geç mi çıkıyor ya yine birşey olursa sonuçlar çıkana kadarebruli senden istenen bu testler hamileliğin 5.ila 7. haftasında istenilen testler canım.bunları doktorum bana yaptırmıştı zaten ve hepsi iyi çıkmıştı. bana önerilen testler düşük yaptıktan sonra araştırma için istenen testler.ssk var tabiki hatta tüm bu ve artı başka testlerde vardı 270 ytl yaptırmıştım normalde 650 civarıydı. umarım seninkilerde iyi çıkar..
Merhaba canım,Martta yaptırmışsın testi.Umarım gebeliğin sorunsuz devam ediyordur.Ben 13 haftalıkken kaybettim ve benim doktorum ilk olmasına rağmen kürtaj öncesi istedi.Bende de pıhtılaşma çıktı.Gebeliğin devam ediyorsa nasıl bir tedavi yolu izlediğin hakkında bilgi verebilir misin ?Merhaba bana yardımcı olabilir misiniz bende hamileyim pohtilasma cikmisti fakat benimde doktorm 6. Haftada bu testi istedi. Sonuçlar kaç günde çıkıyor acaba geç mi çıkıyor ya yine birşey olursa sonuçlar çıkana kadar
Geçmiş olsun canım. Muhtemelen pıhtılaşma çıkacaktır sende de. Gebelik öncesi zorunlu olsaydı keşke bu testler.Belkide yavrularımızı kucağımıza almış olacaktık diyorum bazen ama ne olursa olsun hayırlısı böyleymiş Rabbimden diyorum.Allah hepimize sağlıkla sağlıklı bebişler versin.Merhabalar.benimde 15er haftalık 3dusugum var.hsg çekildi temiz çıktı.dr um bu testleri istedi.sırayla yaptiriyorum.kanda pıhtılaşma varmı kan değerleri ile ilgili testler.ben fakültede ücretsiz yaptiriyorum.boş yere özele para vermeye gerek yok
Amin canım.evet keske gebelikten önce yapılsaydı.ama takdiri ilahi böyleymiş.eli ayağı sağlıklı hayırlı olsunda vardır elbet zamaniGeçmiş olsun canım. Muhtemelen pıhtılaşma çıkacaktır sende de. Gebelik öncesi zorunlu olsaydı keşke bu testler.Belkide yavrularımızı kucağımıza almış olacaktık diyorum bazen ama ne olursa olsun hayırlısı böyleymiş Rabbimden diyorum.Allah hepimize sağlıkla sağlıklı bebişler versin.
Benim ilk düşüğümdü.Normalde özel doktorlar dahil en az 2-3 düşük olmadan yaptırmıyorlar bu testleri ama benim doktorum sağolsun kürtaj günü hepsini yaptırdı.Çok fazla bekleme kürtajlar arasında bu problem nedeniyle 5-6 ay ara verenler var ama problemi öğrenene kadar ne kadar ara vermiş olurlarsa olsunlar yine düşük kürtaj olmuş.Teşhis konduktan sonra 1 adet döngüsü beklesen yeterli.Benim doktorum muayeneden sonra korunmana gerek yok dedi.Senin kaç düşüğün var?tahlil oldun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?