bende gördüm var gibi regliniz gecti miAdet 6 gün geçti hamilelik belirtileri var ama spiralde var silik çizgi görüyorum ben sizde görüyor musunuz
6.gün bugün geçtibende gördüm var gibi regliniz gecti mi
Yok ilk dakikasında görünüyordu aslında 15 dk sonra dahada net göründü ilk gebeliğimdede aynı bu şekilde öğrenince acaba mı dedimVar gibi ama kuruma çizgisine de benziyor kaçıncı dakika çektiniz
Merhaba var gibi duruyor ama kuruma çizgisi de olabilir su tutun:) . Kaç dakika sonra çektiniz testi ?Adet 6 gün geçti hamilelik belirtileri var ama spiralde var silik çizgi görüyorum ben sizde görüyor musunuz
Spiral kaymış vs olabilir ama bence spiral varsa hemen git kan verYok ilk dakikasında görünüyordu aslında 15 dk sonra dahada net göründü ilk gebeliğimdede aynı bu şekilde öğrenince acaba mı dedim
Yani ilk yaptıgımda ben görüyordum kamerada net çıkmıyordu yaklaşık 10 15 dk sonra falan netleştiMerhaba var gibi duruyor ama kuruma çizgisi de olabilir su tutun:) . Kaç dakika sonra çektiniz testi ?
Evet ya yarın tekrar test yapıp öyle gidicem bundan pek emin olamadım çünküSpiral kaymış vs olabilir ama bence spiral varsa hemen git kan ver
Acaba direk gidip kan mı versen :) gayet belli oluyor yani.Yani ilk yaptıgımda ben görüyordum kamerada net çıkmıyordu yaklaşık 10 15 dk sonra falan netleşti
Bilemedim kızımda biraz rahatsız eşim geç geliyor akşam gidip kan verebilirim çünkü midemde bir tuhaf varsa eğer spiralin çıkması lazım falanAcaba direk gidip kan mı versen :) gayet belli oluyor yani.
Öncelikle geçmiş olsun canım. Akşam da gidip acile kan verebilirsin . En azından netleştirmiş olursun :) ona göre de bi yol izlersin. Hakkın da hayırlısı olsun :) umarım güzel haber alırsın herşey gönlünce olsun :)Bilemedim kızımda biraz rahatsız eşim geç geliyor akşam gidip kan verebilirim çünkü midemde bir tuhaf varsa eğer spiralin çıkması lazım falan
Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için inşallahÖncelikle geçmiş olsun canım. Akşam da gidip acile kan verebilirsin . En azından netleştirmiş olursun :) ona göre de bi yol izlersin. Hakkın da hayırlısı olsun :) umarım güzel haber alırsın herşey gönlünce olsun :)