Kızlar bu test pozitif mi emin olamadım

Chek

Sebebi neydi ki?
Pro Üye
14 Ekim 2012
5.702
12.324
498
Kızlar bu test pozitif mi ilk 5 dk içinde çıktı

Eklentiler

• 10676229_10152522449262966_3010602986477603003_n.jpg
    169,7 KB · Görüntüleme: 341
  • 10372343_10152522451202966_1841946656278108685_n (1).jpg
    135,5 KB · Görüntüleme: 353
Pozitif gibi gözüküyor adetinize daha varsa yada yada çok gecikmediyse böyle çıkabiliyor bende günümde yaptım hemen belirdi bundan biraz netti emin olmak için kan tahlili yaptırın hemen hayırlısı olsun :)

3 gün önce hasta olmam gerekiyordu ama olmadım bel ağrımda vardı fena derecede bugün test aldım hemen bu çıktı daha önce hiç bu kadar belirgin 2. çizgiyi görmemiştim. Emin olamadım yine de:)

hayırlı olsun canım. Rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. gayet belli hamilesin.

canım büyük ihtimal hamilesin :) bi kan testi yaptır . hayırlı olsun :)

Merhaba ben de bugün test yaptım ama emin olamadım bana da yardımcı olabilir misiniz?

Eklentiler

• image.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 254
Merhaba ben de bugün test yaptım ama emin olamadım bana da yardımcı olabilir misiniz?

bence sen de hamilesin arkadaşım soluk da olsa bi çizgi görünüyo ama yine de kan testi yaptır için rahat etsin, darısı bizlerin başına inşallah:)

bence sen de hamilesin arkadaşım soluk da olsa bi çizgi görünüyo ama yine de kan testi yaptır için rahat etsin, darısı bizlerin başına inşallah:)
Çok tşk ederim ben çok şaşkınım Allah herkesin gönlüne göre versin...

Minstrel ve chek her ikinizi de tebrik ederim aramıza hoşgeldiniz. Allah hayırlı ve sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah

Minstrel ve chek her ikinizi de tebrik ederim aramıza hoşgeldiniz. Allah hayırlı ve sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah

Ben daha inanmıyorum :) bu akşam bir daha yapıcam eğer aynı çıkarsa yarın kan vericem:)

Tebrik ederim kan tahlili yaptın mı :)
hayirli ugurlu olsunnn

Hanımlar malesef dün kanamam oldu hemen doktora gittim beta hcg istedi tekrar düşüş vardı Kimyasal gebelikmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…