F fundaslansu Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2024 198 96 27 Perşembe 09:36 Konu Sahibi fundaslansu #1 Kızlar reglim 1 gün gecikti dayanamadım test yaptım böyle çıktı . Yalnıs göstermiş olabilir mi bu testten ilk defa kullandım . Hemen sevinmekte istemiyorum. Testi yapınca direk böyle çıkıverdi Eklentiler image.jpg 137,4 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar reglim 1 gün gecikti dayanamadım test yaptım böyle çıktı . Yalnıs göstermiş olabilir mi bu testten ilk defa kullandım . Hemen sevinmekte istemiyorum. Testi yapınca direk böyle çıkıverdi
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 23.511 85.910 Perşembe 09:37 Konu Sahibi fundaslansu #2 Testi ilk defa gördüm de silik çıkmadığı için sanmıyorum hatalı olduğunu kan verin bence hemen
F fundaslansu Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2024 198 96 27 Perşembe 09:37 Konu Sahibi fundaslansu #3 Bu test güvenilir bir test mi bilenler varsa .
F fundaslansu Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2024 198 96 27 Perşembe 09:38 Konu Sahibi fundaslansu #4 Orangegreysky .!.: Testi ilk defa gördüm de silik çıkmadığı için sanmıyorum hatalı olduğunu kan verin bence hemen Genişletmek için tıkla... 3 senedir deniyoruz olmuyordu boşuna sevinip ağlamakta istemiyorum . insallah doğrudur iş yerindeyim Şuan napıcam bilmiyorum
Orangegreysky .!.: Testi ilk defa gördüm de silik çıkmadığı için sanmıyorum hatalı olduğunu kan verin bence hemen Genişletmek için tıkla... 3 senedir deniyoruz olmuyordu boşuna sevinip ağlamakta istemiyorum . insallah doğrudur iş yerindeyim Şuan napıcam bilmiyorum