kızlar bu takıma ne renk halı uyar..

indir (1).jpg

su yeşiline uygun halı bulamıyorum berjerlere göre olabilir mi düz mü desenli mi yi olur gözü de yormasın istiyorum fikirlerinizi bekliyorum

Apex halinin ya da erkam halının antik Eskitme tarzı halıları var bi bakın bence

DEKORAZON.COM DAN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN MAĞDUR EDİYORLAR!!
26.08.2015 tarihinde aldığım ürünün gelmesi uzun sürünce arayıp elime ne zaman geçeceğini sordum. Verilen kargo takip numarası ile öğrendim ki kargo firması başka bir adrese teslim etmiş bile. Yanlış adres vermişler. Bugün 20.09.2015: Dekorazon.com'u hala, sürekli arıyor ve mağduriyetimin giderilmesi için çabalıyorum. Sürekli takip edeceklerini söylüyorlar fakat bana geri dönüş yapılmıyor. Üstelik ürününüzü kargo şubesinden kendiniz takip edin dediler. Paramı verin ürününüzü kendiniz takip edin dedim. Size yönlendireceğiz bekleyin deyip duruyorlar ürün başka bir kadında. Ama ben aramadıkça bana geri dönmüyorlar. Bu kadar sorumsuz bir site olamaz. Her yere yazıp başkalarının mağdur olmasını engelleyeceğim. ÜRÜNÜ DEĞİL SADECE PARA İADESİNİ İSTİYORUM DİYORUM ONU DA YAPMIYOR SADECE BEKLETİYORLAR.

X