kızlar ben bişey sormak istiyorum sizlere.yumurtlama döneminde olduda tutturduk hamile kaldık diyelim fakat bilmiyoruz.daha sonra çalışmalara devam ediyoruz adet olasıya kadar.sorumda şu eğer hamile kaldıysak ve adete yakın ilişkiye girdiysek düşük oluyormuş yani yumurtlama bittikten sonra eşlerin içe boşalması spermler tarafından tehlike yaratıyormuş.buda bebeğin düşmesine sebepmiş bu ne kadar doğrudur bileniniz varmı?şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar.
bende spermlerin değilde ilişlkini yeni oluşmuş bir gebeliği bozabileceğini duymuştum. onun için yumrutlama günelrnden sonra ilşki yapılmamması daha doğru diye biliyorum.. adete 10 gün kala ilişki bitmeli.. ama geç yumurtlama oluyorsa o başka..
Doktorun bana tavsiyesi prezervatifle ilişki oldu.Çünkü spermde bulunan bir maddenin düşüğe neden olduğunu ve bebeğin tutunmaya çalıştığı dönemde kötü sonuçlar yarattığını söyledi.O nedenle korunarak ilişkiye girebilirsin sorun olmaz.
ya kıslar aslında tam merak ettiğim konuyu açmıssınız fakat şimdi iyiyce kafam karıştı.bende 8 haftalığım yani şimdi ben eşimle birlikte olursam bebeğe zararı mı var anlamadım bende tedirgin oluyordum hamileliğimi öğrendiğimden eşimle bir defa birlikte olduk adetimi 10 gün geçmişti öğrendiğimde bir kaç gün sonrada birliktelik oldu.eşim yanıma yaklaştıkça kaçıyorum tedirgin olduğum için ne yapmak gerek bilmiyorum
ben erken doğum olduğunu okumuştum spermdeki bir maddeden dolayı dr sordum yok öyle bişey demişti.
Canım sorunun tam yanıtı mı bilmem ama spermler bebeğin düşmesine sebep olmaz ama bazı kadınlarda bebek oluşurken spermlerden mikrop kapma ihtimalide olabiliyormuş,,,benim mesela bu ay 12 haftalık bebeğimi kaybettim doktorum bir çok sebepten kaynaklanabilir dedi dışardan kaptığın enfeksiyondan veya eşinden gelen sperme karşı bebek antikor üretememiş olabilir veya radyasyona maruz kalmış olabilirsin demişti,,,ama ben hamile kaldığım ay sadece 3 gün ilişkiye girdim oda adetin bitiminden sonraki 3 gün oldu başkada olmamıştı umarım yardımcı olmuşumdur
hayır canım spermler beği besliyormus diye duymustum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?