Kızlar Bu Siteye Bayılacaksınız.....

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.034
35
selam kızlar hepimiz fotoğraflarımızı daha güzel yapmak isteriz eminimki.şimdi size vericeğim sitede fotoğraflarınıza ;

* istediğiniz her türlü makyajı
* istediğniz her türlü saç modeli ve rengini kendi üzerinizde uygulayabilirsiniz.ve hatta kaşlarınızı inceltip dudaklarınızı bile kalınlaştırabilirsinizzz..hepinize keyifli dakikalr dilerim...zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yalnız kendi fotoğrflarınızda oynama yapmak için siteye üye olmanız lazım....

Online Makeover ? Virtual makeover, Makeup, Celebrity Hairstyles ? TAAZ

kızlar site ilk açıldığında start makeover butonu var oraya tıklayın daha sonra sign up bölümüne gidin ve üyeliğinizi yapın geri kalan kısımda fotoğrfınız yükleyin bilgisayarınızdan ve operasyona başlayınzemuszemus

gerçekten güzel bi site ve iyi bir program teşkkürler efuliii a.s.

Deneyeceğim mutlaka değişiklik yapmadan önce nasıl görüneceğini görmek güzel olur. Teşekkürler

güzel bi site canım ellerine sağlık ama ben beceremedim:))))) uğraştım uğraştım yok olmuyo:)))

ilk başta bendepek bişey yapamamıştım ama zamanla alışıyorsun canım ve fotoğrafların mükemmel oluyo:)

Göz renkleri yapay bide göz makyajını beceremedim ya :S yapay oluyo sanki?

bende beğendim ama bilgisayarıma kaydet seçeneğini seçtim ama nereye kaydoldu bu şimdi bulamadım :KK43:

ya fotoğrafım açıLıyo ama oynama yapamıyorum tıkLaamıyo mouse yardımcı oLurmusunuz??

X