Kızlar bu şişlik nedir?bilen varmı (resimli)

masumpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
288
5
37
kızlar gözümün hemen yanındaki bu şişliği herkes ben sanıyor
deri altında bir şişlik gibi bastırınca geçiyor et beni olsaydı bastırınca geçmezdi
böyle bi sorunu olan varmı acaba nasıl kurtulabilirim :sinifsinif:
işte buda fotoları

Son düzenleyen: Moderatör:
bence hemen bir dr.a görünmelisin...
fazla kurcalama derim ..:eek:lmaz:
geçmiş olsun canımmm...opuyorumnanaktan

3,4 yıldır var kurcalamıyorum ama artık kurtulmak istiyorum.
burda ben aldıranları görünce belki bununda ben gibi aldırılabileceğini düşündüm doktora gidecem elbet
ama burdakilerinde düşüncesini almak istiyorum belki bunua benzer bir sorunu olan vardır

göze yakın olduğu için oynama nolur nolmaz. bir doktora görünmende fayda var. belki basit bir şeydir.
bizim işyerinde bir arkadaşımız var, kaza geçirmiş elmacık kemiğinin gözaltına yakın bir yerinde yıllardır bir iz vardı geçmeyen. lazer tedavisi yaptırmak için doktora gitmiş, dr, göze yakın bir nokta gözü kaybedebiliriz deyince yaptırmadı.

seninkide riskli bir şey olabilir. dr'a danışman en uygun olanı. geçmiş olsun.

Büyük ihtimalle estetik cerrah o parçayı alıp sonra da inceleyecektir. Benim bacağımdaki küçük bir beze için benzer bir işlem yapılmıştı. Geçmiş olsun...

Son düzenleme:
benimde aynı noktada çıktı ama ben oldu :) senin ki delik gibi duruyor resimden mi öle

bende sanki cukur gibi gordum , tatlim benim gorumcemin cocugunda boyle birsey oldu tam kasinin uzerinde dr yag bezesi gecer dedi ve gecti umarim seninkide oyle zararsiz birseydir ..

Son düzenleyen: Moderatör:
X