• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kizlar Bu Sac Rengini Nasil

l_eyla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
55
0
86
Almanya
Kesinlikle bu renk olmali en kisa zamanda bu rengi kullanicagim Kuaförden randevu aldim bile:)))

albajessica040418303404zy4.jpg

Son düzenleme:
cok güzel bir renk,bende coktan aynisini istiyorum ama tutturamiycami biliyorum sacimda siyah boya var cünkü.

canım bildiğin röfle bu
ama öyle bi seferde olacağını sanmıyorum
arada ışıklandırma tarzı parçalar var
bir kaç defa röfle üstüne röfle yaptırıldığın böyle saç elde ediliyo diye biliyorum
bende britney spears ın bi saçını beyenip yaptırmak istedim annem(kuaför) tek seferde olmaz dedi
bulursam resmini eklerim

canım bildiğin röfle bu
ama öyle bi seferde olacağını sanmıyorum
arada ışıklandırma tarzı parçalar var
bir kaç defa röfle üstüne röfle yaptırıldığın böyle saç elde ediliyo diye biliyorum
bende britney spears ın bi saçını beyenip yaptırmak istedim annem(kuaför) tek seferde olmaz dedi
bulursam resmini eklerim

zaten tek seferde yapan kuaföre gidilmez gitmemde bu islem 2 islemde yapilacak bana

hemen hemen benimkine benziyor cok güzel nezaman yaptirmayi düsünüyorsun ki annen kuaförmüs sanirim sacin yipranmazda

cok güzel olmuş güle güle kullan. diger işleme kadar yag bakımı felan yap bari diger işleme hazırlık olur .yakışmış bu arada gözlerin de güzelmiş .

kizlar sacim boyandi ama daha bitmedi bu ilk asama

bu saç renginin adı nedir? bende de röfle vardı hamilelik emzirme falan derken saçlarımın rengi berbat halde. senin şu andaki saç rengine boyatmayı düşünüyorum

bende acikcasi bilmiyorum bu rengin adinin ne oldugunu ilk sayfadaki resimi gösterdim kuaföre önce bu rengi boyadi 3 haftaya kadarda balyajini yaptiricam resim yollarim boyanin isminide ögrenirim ok

jessiica alba nın saç rengi muhteşem gerçekten bu renk tutturursa kuaför süper olur

Back