• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bu saç rengını bilen varmı acaba (resimli)

nigh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
134
2
0
Ankara
$cats.jpg
$catsşş.jpg

cok acil lazım arkadaslar bileniniz varsa yardımcı olablrmi tam olarak ne diye geciyor

pltn cok daha acık bı sarı bu okadar acıkta deıl ama acıkta cok tuhaf ama cok guzl :s

küllü sarı bu cnm yardım istemişsn saçınının rengini açmak için sanırım korkma aç derim valla saçım yıprandı tamam yıpranmaması imkansız ama yinede çok memnunum kestirdim uçları fönlüorum gayet hoş duruo en azından kendim yaptım ve kuaförün beceremediği ya da korktuğu rengi oluştrdum saçımda hayallerim gerçekleşti
saç yanmasıda bildiğiniz gbi kökünden kopma yok olma kel kalma değil uçları kırılıo ıslakken lastik gbi oluo kurutunca normale dönüo

canim bu kiz victoria secret modeli, kendi sac rengi bildigin sari, ama kendi sac tonuda acik oldugundan kendi saciyla karisinca haliyle hos bi goruntu cikiyor ortaya..

ama bu yolladigin resimde isikla oynamislar, saci canli bi sariyken, burda cok dull gorunmus ..

bak kiz bu ,saclarda bunlar

Push-up Bra with Gel-Curve® - Very Sexy® - Victoria's Secret

hm anladm cnm son actıgım konudakı sac rengınde bi fikrin varmı en altta olan sac rengi tek resim olan mavi gözlü kız :)

Back