Saç Rengi ve Saç Boyama Kizlar bu sac rengine nasil ulasacagim??

capkinkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
470
0
116
31
İstanbul
Kizlar saclarim böyle acik kahve altta bir resim paylasirim, da Pinar Altug'nun bu alttaki sac renginden istiyorum nasil/ veya hangi sac boyasi ile bu renge ulasabilirim??

Umarim yardimci olursunuz, simdiden tskler kizlar sırnaşık şey

cnm bnce hemen palette çikolata kahve yadaa bronz kahve al ikisinede ck benzio bu renk saçınada anında girer..

cnm bnce hemen palette çikolata kahve yadaa bronz kahve al ikisinede ck benzio bu renk saçınada anında girer..
Bu mudur Güzelim??

Bu sanki biraz koyu bir renk ve biraz kizil'a mi caliyor ne? De bu marka disinda Loreal gibi felan O Pinar Altug'nun rengini nasil elde edebilirim biliyormusun canimm??

Ya sen deli misin? Senin saçın daha güzel, parlatmak istiyorsan ışıltılı Toffee al palette...

Ya sen deli misin? Senin saçın daha güzel, parlatmak istiyorsan ışıltılı Toffee al palette...
Tsk ederim canimm ama ben koyu istiyorum acik acik bazen bakinca sinir oluyorum, baska bilen var mi kizlar degisik markalarda Pinar Altug'nun sac rengine nasil elde edebilirim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…