• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bu saç rengi (Resimli)

elif2112

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
126
0
66
Diyarbakır
Kızlar bu saç rengi nasıl elde edilir? Evde yapılırmı yada kuaföre gidersem eğer nasıl tarif etmeliyim? Fotoğraftakinin birebir aynısını istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Fotoğrafa tıklayıp daha yakından bakmanızı rica ediyorum kızlar.
$yyyyyyyyyyyyyyyyy.jpg

Son düzenleme:
sacının ana rengı nedır eger sacının ana rengıyse su an boya yoksa fazla önce acık küllü kumrala boyarsın ve de uçlarada krepe balyaj yaptırırsın aynen böle olur.......

sacının ana rengı nedır eger sacının ana rengıyse su an boya yoksa fazla önce acık küllü kumrala boyarsın ve de uçlarada krepe balyaj yaptırırsın aynen böle olur.......

canım saçlarımda siyah yada koyu renk yok kahve boya var aralardada sarı paket boya var resmini paylaşırım şmdi

canım saçlarımda siyah yada koyu renk yok kahve boya var aralardada sarı paket boya var resmini paylaşırım şmdi

sarı paket boya varsa küllüye boyayamassın yeşil olur saçın o zaman 6 ve 7 numarayı karıştır yada sadece 6 numara acık kumral boya ve krepe balyaj attır yoksa uçları kendın öyle yapamassın mutlaka bakırlık oluyo evde acılmaya calısılan sacta yanı diplerı bakırlık kınamsılık olmadan acıcaksın acmak dedıgım koyuysa eger acık bı kumral elde etmen gerekıyo sonra dedıgım gıbı uçlar boyancak.......

sacinin resmini koyarsan daha kesin bisey soyleyebilirim.dipler 7numara kumral.sen uclardaki sarilari da mi istiyorsun yoksa sadece diplerinin rengine mi boyayacaksin?

$240920122824.jpg
kızlar saçlarıma ilk paket atıldığında böyleydi iğrenç olduğunu düşündüm bende hemen ertesi sabah başka kuaföre gittim kahve boya sürdü 15 dk bekledi yıkadı rengi hafif koyulaştı ve çizgi görünümü gitti. Ama bn memnun kalmadım 3 hafta sonra palette kahverengine boyadım pek bilgim olmadığı için sarıların kapanacağını düşünmüştüm :1: tabi olmadı ama bu cıyaklık gitti sarılar daha koyu ve bu kadar yoğun değil saçımın şuanki hali buna yakın sadece sarılar bu kadar yoğun ve açık renk değil. Bende saçımı bu resimdekinin aynısı gibi yapmak istiyorum tabi istediğim boya getirdğimde yani yaz ayında düşünüyorum.

tek başına yapman zor bunu.saçlarını ense hizasından itibaren oryalle ya da açıcıyla açman lazım.üstleri de 7 numara kumral boyamalısın saçının şuanki rengini pek anlayamadım ama koyu renk şu an sanırım o yüzden 7 numara tutmayacaktır saçına o yüzden üstleri de açman lazım

tek başına yapman zor bunu.saçlarını ense hizasından itibaren oryalle ya da açıcıyla açman lazım.üstleri de 7 numara kumral boyamalısın saçının şuanki rengini pek anlayamadım ama koyu renk şu an sanırım o yüzden 7 numara tutmayacaktır saçına o yüzden üstleri de açman lazım

canım şu resimdeki saçı kuaförde yapıcam zaten, benim saçım şuan 2. attığım resm gibi ama sarılar daha koyu o sarıları nasıl evde kapayabilirm?

canım şu resimdeki saçı kuaförde yapıcam zaten, benim saçım şuan 2. attığım resm gibi ama sarılar daha koyu o sarıları nasıl evde kapayabilirm?

hmm kuaför yapacaksa tamam ozaman.sarılar oryalle açıldığı için sürekli akacak yani üst üste birkaç kere boyaman lazım ama çok koyu bir renk de olmamalı ki asıl istediğin rengi yaptırırken zorluk çıkarmasın.o yüzden 6 numara koyu kumral boyamanı tavsiye ederim sarılar ortaya çıktıkça boya 2-3 boyamada renk oturacaktır.

hmm kuaför yapacaksa tamam ozaman.sarılar oryalle açıldığı için sürekli akacak yani üst üste birkaç kere boyaman lazım ama çok koyu bir renk de olmamalı ki asıl istediğin rengi yaptırırken zorluk çıkarmasın.o yüzden 6 numara koyu kumral boyamanı tavsiye ederim sarılar ortaya çıktıkça boya 2-3 boyamada renk oturacaktır.

haklısın öyle yapmam gerekir inş. kapanırda akmasına razıyım aktıkça boyarım bu arada 6 numara koyu kumral yapman gerekiyo demişsin peki ben hangi markanın boyasını alıcam pek bilgim yok genelde hep palette yaparım ama sen ne önerirsin?

palette güzel ama biraz koyu çıkıyor renkleri.loreal excellence güzel kutudaki resimden koyu çıkmıyor renkleri.plaette kullanacaksan bir ton açığını 7 numara kumral al

Son düzenleme:
palette güzel ama biraz koyu çıkıyor renkleri.loreal excellence güzel kutudaki resimden koyu çıkmıyor renkleri.plaette kullanacaksan bir ton açığını 7 numara kumral al

palette alırım herhalde ondan başkasına güvenemiyorum :) canım son bir soru daha şimdi palette kumralla boyarsam saçlarımı bu sarılıklar muhakkak kapanırmı ? sonradan akması problem değil.

Back