Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sacının ana rengı nedır eger sacının ana rengıyse su an boya yoksa fazla önce acık küllü kumrala boyarsın ve de uçlarada krepe balyaj yaptırırsın aynen böle olur.......
canım saçlarımda siyah yada koyu renk yok kahve boya var aralardada sarı paket boya var resmini paylaşırım şmdi
bu konuyu daha önce burda görmüştüm ama kesinlikle cesaret edemem tşk ederm cnm
tek başına yapman zor bunu.saçlarını ense hizasından itibaren oryalle ya da açıcıyla açman lazım.üstleri de 7 numara kumral boyamalısın saçının şuanki rengini pek anlayamadım ama koyu renk şu an sanırım o yüzden 7 numara tutmayacaktır saçına o yüzden üstleri de açman lazım
canım şu resimdeki saçı kuaförde yapıcam zaten, benim saçım şuan 2. attığım resm gibi ama sarılar daha koyu o sarıları nasıl evde kapayabilirm?
hmm kuaför yapacaksa tamam ozaman.sarılar oryalle açıldığı için sürekli akacak yani üst üste birkaç kere boyaman lazım ama çok koyu bir renk de olmamalı ki asıl istediğin rengi yaptırırken zorluk çıkarmasın.o yüzden 6 numara koyu kumral boyamanı tavsiye ederim sarılar ortaya çıktıkça boya 2-3 boyamada renk oturacaktır.
palette güzel ama biraz koyu çıkıyor renkleri.loreal excellence güzel kutudaki resimden koyu çıkmıyor renkleri.plaette kullanacaksan bir ton açığını 7 numara kumral al
palette alırım herhalde ondan başkasına güvenemiyorum :) canım son bir soru daha şimdi palette kumralla boyarsam saçlarımı bu sarılıklar muhakkak kapanırmı ? sonradan akması problem değil.
evet kapanır canım.üst üste birkaç kere boyayayınca iyice kapanır