• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bu saç rengi ne renk

mzy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
1.134
1
156
kızlaar bu renk ne sizce internette denk geldim çok hoşuma gitti nasıl güzel bir kahvedir bu bayıldımmmm $Ekran Alıntısı.PNG
sizce evde bu rengi ne renkle tutturabilirim koyu olmadan

cnm bak bu renk snki ykn brz bnce snn gsterdn renge ki bnce bu daha gzl tbi snn krarn koleston ışıltılı kahveyle snrm bu renk olur

bu bnm ddğm renk ttlm
$home_main.jpg

ben bu renge hyrn kaldm buda snn istdn renk snrm bu olur
$tmzMARU-1507.jpg :49:

koleston genel de kutuda gösterilen renkten daha koyu ooluyo ama bunu gözardı etme derim...

palette deluxe yeni çıkarmış galiba daha önce görmedim çünkü bu rengin aynısı hatta daha güzeli altın parıltılı toffee çok güzel duruyor :7:

kızlar bu dediğiniz renkler koyu olmaz dimi çünkü alt zeminim açıktı üzerine loreal fındık kahve boyadım ilk bi koyu oldu aktı aktı bayağı şuan size gösterdiğim resimdeki gibi hatta bir iki tonda açığı diyebilirim.şimdi tekrar fındık kahveye boyarsam biliyorumki daha koyu olucak oyüzden koyusu olmadan direk bu rengi elde etmem gerek.gösterdiğiniz resimlerdeki renkler harika ama işte koyu tutarsa herşey boşa gidicek çünkü bu saçlarımı siyahtan açtım vs birsürü işlemden geçti.biraz açık bir kahve kullanmak istiyorum oyüzden.ne dersiniz?

kızlar bu dediğiniz renkler koyu olmaz dimi çünkü alt zeminim açıktı üzerine loreal fındık kahve boyadım ilk bi koyu oldu aktı aktı bayağı şuan size gösterdiğim resimdeki gibi hatta bir iki tonda açığı diyebilirim.şimdi tekrar fındık kahveye boyarsam biliyorumki daha koyu olucak oyüzden koyusu olmadan direk bu rengi elde etmem gerek.gösterdiğiniz resimlerdeki renkler harika ama işte koyu tutarsa herşey boşa gidicek çünkü bu saçlarımı siyahtan açtım vs birsürü işlemden geçti.biraz açık bir kahve kullanmak istiyorum oyüzden.ne dersiniz?

cnm neva color açıcıları var eczanelerde satılıyo ondn al sçnın gürlüne veya uzunluna göre 2-3 tnade alablrsin üzelce sür aralar yedirerek bir yer koyu diğeri açık olmsn röfle gibi istersende ara ara sür .en az bir saat beklet de .renk açıklına göre saatı artr :54:

Back