Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamakızlar,bu saç rengi ne renk ...
Kızlar,biliyorum bu soru saç boyama böl.de vardı. ben bu rengi nasıl elde edebilirim. benim saç rengim kahverengi.beyazlarda var.açmak gerekirmi. aramızda kuaför arkadaşlar varmı ? bu saç rengi bronz kahve olabilirmi ? bana 'da yardımcı olurmusunuz...
foransys ve seksisinek,kızıl kahve ama ben nasıl yapıcam ,bilmiyorum. diyorumki kızıl ve kahve rengini karıştırsam olurmu ? ama iki boyanında birsürü tonları var......
foransys ve seksisinek,kızıl kahve ama ben nasıl yapıcam ,bilmiyorum. diyorumki kızıl ve kahve rengini karıştırsam olurmu ? ama iki boyanında birsürü tonları var......
kızıl çok baskın bir renk olduğu için karıştırma yaptığında kızıl daha öne çıkar kıpkızıl olabilirsin canım.çok az koymalı yada bence hiç karıştırmasan daha iyi terracotta rengine boya bu rengi elde edersin sanırım. bende bu renk düşünüyorum koleston terracotta'yı deniyecem. Bronz kahve de olabilir.
Güzel Bir renk canım. Umarım böyle güzel olur sendede ama bu tonların güzel durması saçın parlaklığına kalitesine bağlı bazı saçta sönük kalabiliyor misal bende öyle olmuştu.