- Konu Sahibi esmerseven
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim taban açık kestane gibi şu anda sende baya karıştırmışsın:):)zorlanacağım kesin koyu renkler bende çok koyu oluyor açıkalrdan elde etmeye çalışacağım:)resimleyip koyacağım kızlar:)
canım koyularda simsiyah oluyor denedim inanaılmaz kapkara sakın denemeyin.çok kötü ....aslında şöyle düşündüm ben, kışkırtıcı kahveyle kumralı karıştırsak veya bal köpüğünü değişik bir kahve çıkabilir ortaya kızıl olma z böyle bir kahve olur.
kızlar yukradki topikten olayı çözdüm:)))))
7 .mesela
3.kahve
5. kestane=7.35 karışımı saç boyası olıuyromuş:)yeni öğrendim 7 ana renk oluyormuş:) ozman bende ne yapmaya karar verdim 5,37 + 7 yani açık kahve+koyu kesane+kumral karıştırıp 5.37 bulmuşlar ya bende onlara fındık kabuğunu katıyorum 7.3 kumral renk vercek böylece kahve kumralla kahve arası birşey olacak fındık kabuğuda kızılda yok oleyyyyyyyyyyyy
evet canım ya ne güzel değilmi:)ozman kumral koyu kaçar diye fındık kabuğu koyacağım daha açık olur ana renk çünkü biraz koyu :) fikrin varsa paylaşabilirsin.
Eki Görüntüle 287767 canım 7.3 kumral,açık kestane diye geçiyor acaba 5.37le koyumu durur 6.37lemi vursak elegan kahve dahamı açıktır onu düşnüüyordum canım.ana renk bu incelersin canım müsaitken.
tamam canım saçımı daha yeni açtım 1 haftalık biraz bakım yapıcam daha sonra dediğimizi yapıcam teşekkür ediyorum çok sevdim seni