• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bu saç rengi ne renk???? Nasıl elde ederim fikri olannn!!!!!

esmerseven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
119
6
96
İstanbul
$19854_237546501373_48838496373_3385647_5058059_n.jpg Ccoleston kışkırtıcı kahveyle,elegan kahveyimi karıştırsam acaba diyorum. kızlar elegan kahvemi daha koyu kışkırtıcı kahvemi daha koyu renk oluyor.:53::53:

kızlar ben ışıltılı kahve vurdum aktı aktı :43: kızıl oldu nefret ediyorum kızıldan öyle parlıyorki birde kızııllar saçımda aman ALLAHım bağladım saçımı bu yüzden ışıltılı kahvede kızıllık çok var kışkırtıcı kahve az kızıllıkta sanki.

peki normal koyu kahvelere baksann boyasann? çünkü senn söyledgn renklerde altın ve bakır yansımalar varr yansımasız bi kahve boyasan mesela ?

canım koyularda simsiyah oluyor denedim inanaılmaz kapkara sakın denemeyin.çok kötü ....aslında şöyle düşündüm ben, kışkırtıcı kahveyle kumralı karıştırsak veya bal köpüğünü değişik bir kahve çıkabilir ortaya kızıl olma z böyle bir kahve olur.

canım bu benim şuenki saç rengim
tabi birçok renk karıştı bende taban rengim koyu kestane üzerine palette çikolotakahve 2 ay sonra yapmıştım onun üzerine lorealın koyu kestanesini kullandım en son 1 bir ay öncede kolestonun mor paketteki kahve kızılını kullandım ortayada bu çıkmış oldu

benim taban açık kestane gibi şu anda sende baya karıştırmışsın:):)zorlanacağım kesin koyu renkler bende çok koyu oluyor açıkalrdan elde etmeye çalışacağım:)resimleyip koyacağım kızlar:)

benim taban açık kestane gibi şu anda sende baya karıştırmışsın:):)zorlanacağım kesin koyu renkler bende çok koyu oluyor açıkalrdan elde etmeye çalışacağım:)resimleyip koyacağım kızlar:)

taban renginin açık olması daha iyi bence sen daha kolay bu rengi tutturursun

canım koyularda simsiyah oluyor denedim inanaılmaz kapkara sakın denemeyin.çok kötü ....aslında şöyle düşündüm ben, kışkırtıcı kahveyle kumralı karıştırsak veya bal köpüğünü değişik bir kahve çıkabilir ortaya kızıl olma z böyle bir kahve olur.

evet kumralla karıstırırsan olablrr cnm ama bence balköpüğüyle yaparsan acılır sarı yansımaları olur o yüzden kumralla dene derimm ben;)

kızlar yukradki topikten olayı çözdüm:)))))
7 .mesela
3.kahve
5.:52: kestane=7.35 karışımı saç boyası olıuyromuş:)yeni öğrendim 7 ana renk oluyormuş:) ozman bende ne yapmaya karar verdim 5,37 + 7 yani açık kahve+koyu kesane+kumral karıştırıp 5.37 bulmuşlar ya bende onlara fındık kabuğunu katıyorum 7.3 kumral renk vercek böylece kahve kumralla kahve arası birşey olacak fındık kabuğuda kızılda yok oleyyyyyyyyyyyy:1::1::1:

yani son olarak coleston 5.37+ 7 =benim saç rengim:) çünkü nedenmi colestonda ana renk 5 açık kestane zaten saçım koyu zaten 5 numaralarda koyu oluyor bu yüzden 7 numarayı çok sıkıcam 5 numarayı az sıkıcam:)kafanız karıştımı:) 5.37 kışkırtıcı kahveyle+7.3fındık kabuğu

kızlar yukradki topikten olayı çözdüm:)))))
7 .mesela
3.kahve
5.:52: kestane=7.35 karışımı saç boyası olıuyromuş:)yeni öğrendim 7 ana renk oluyormuş:) ozman bende ne yapmaya karar verdim 5,37 + 7 yani açık kahve+koyu kesane+kumral karıştırıp 5.37 bulmuşlar ya bende onlara fındık kabuğunu katıyorum 7.3 kumral renk vercek böylece kahve kumralla kahve arası birşey olacak fındık kabuğuda kızılda yok oleyyyyyyyyyyyy:1::1::1:

bende zaten o tabloyu kaydettim:D ondan bakıp dediğin renklerin analizini cıkardm o yüzden dedm:D

evet canım ya ne güzel değilmi:):21::21::21:ozman kumral koyu kaçar diye fındık kabuğu koyacağım daha açık olur ana renk çünkü biraz koyu :) fikrin varsa paylaşabilirsin.

$Görüntü010.jpg canım 7.3 kumral,açık kestane diye geçiyor acaba 5.37le koyumu durur 6.37lemi vursak elegan kahve dahamı açıktır onu düşnüüyordum canım.ana renk bu incelersin canım müsaitken.

Son düzenleme:
tamam canım saçımı daha yeni açtım 1 haftalık:34::34: biraz bakım yapıcam daha sonra dediğimizi yapıcam teşekkür ediyorum:29: çok sevdim seni:9::9:

tamam canım saçımı daha yeni açtım 1 haftalık:34::34: biraz bakım yapıcam daha sonra dediğimizi yapıcam teşekkür ediyorum:29: çok sevdim seni:9::9:

yeni açtysan bol yağlı bakım yapp ;) vitamin falan eklee bak mesela ben yeni bi bakıma basladım haftada bir yapıosun hem saçıda uzatıomus ;) sen bakımnı yap sonra boyarsnn teşekkr ederimm sevgiler karsılklı ;) :):54:

1 haftadır uçalrına zeytin yağı sürüyorum ayrıca medobiocomplex k diye bir vitamin alıyorum saçımı ayda 6cm uzatıyor ve saçlarımı gürleştiriyor dışardan takviye yetmedi bana canım ağızdan verdi doktor birde önerimm.............bemiks,evigen bepnthen başına kullanma göbek yapıyor o vitaminler aşırı hemde bende felaketti:)ben hem ağızdan hem başımda kullandım göbeğim felaketti bıraktım ampulleri hapı alıyorum çok gürleştiriyor saçımın çıkarkenki fotoları var nasıl çıakrtmış saçımı merak eden olursa koyarım

Son düzenleme:
Back