Rüya Yorumları kızlar bu rüya ne demek yorumlar mısınz ??

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
rüyamda annem babam ve ben üst geçitten geçiyoruz ama üst geçit 5 katlıymş ve merdivenleri bayaı yüksek bi tarafı demirli aralıklı aşağı düşülebilir bi tarafı düz yol ben o düz yoldan gidiyorum ama annem ve babam diğer kötü yoldan ve ben çok korkuyorum sürekli onları uyaryorum dikkat edin düşeceksiniz falan diye neyse biz tamamlıyoruz ben rahatlıyorum çok şükür indik yola felan diye bu sefer babam ve ben bi taksiye biniyoruz ama annem arkada kalıyor ve ben babama şu arabayı yanaştır kadın orda kaldı diyorum babam yasak diyo durdurmak istemiyo ve en sonunda annem o kadar koşuyo ki bize yetişip oda ordan kurtulup arabayaa biniyo bu arada babam bana taksiciye para ver diye 15 tl para veriyo ve utyandım :S çok değişik bi rüyaydı ya lütdn yorumlayon :KK43:

rüyamda annem babam ve ben üst geçitten geçiyoruz ama üst geçit 5 katlıymş ve merdivenleri bayaı yüksek bi tarafı demirli aralıklı aşağı düşülebilir bi tarafı düz yol ben o düz yoldan gidiyorum ama annem ve babam diğer kötü yoldan ve ben çok korkuyorum sürekli onları uyaryorum dikkat edin düşeceksiniz falan diye neyse biz tamamlıyoruz ben rahatlıyorum çok şükür indik yola felan diye bu sefer babam ve ben bi taksiye biniyoruz ama annem arkada kalıyor ve ben babama şu arabayı yanaştır kadın orda kaldı diyorum babam yasak diyo durdurmak istemiyo ve en sonunda annem o kadar koşuyo ki bize yetişip oda ordan kurtulup arabayaa biniyo bu arada babam bana taksiciye para ver diye 15 tl para veriyo ve utyandım :S çok değişik bi rüyaydı ya lütdn yorumlayon :KK43:

canım anladığım kadarıyla çok tehlikeli bi rüya değil..bu rüyalar ara ara görülebilir..merdivenden çıkmak senin düz yolu seçmen çok iyi tamamladığınıza sevindim bu iyi bişe..zorlu bi zamandan geçiyorsunuz sanırım yada geçeceksin sonunda iyi bişe olacak demek.Allah herşeyin hayırlısını versin :)

köprünün çok katlı olması bir düzen değişikliğiyle ilgili kararların aşamalı olarak verileceğine işaret eder.senin düz yolda gitmen senin kararını çabuk bir şekilde verdiğini gösterir annenlerin kötü yoldan gitmesi seninle aynı fikirde olmalarının ve bu durumu onaylamalarının biraz zaman alacağının göstergesi,senin uyarmanda bu konuda ısrarcı olduğunu işaret eder sabretmen gerekir.yolu tamamlamanız bu konuyla ilgili kararın alındığını işaret eder, babanla senin taksiye binmen bu değişikliğin uygulanmasında babanıın sana ilk yardım eden olduğuna işaret annenin arkada olması bu yardımın ilk sahfalarında size yetişemeyeceğini senin babanı uyarman annende aklının kalacağını gösterir babanın yasak deyip durmak istememesi seni teselli edip işinizi tamamlaamak istemesi anlamına gelir annenin koşması bu yardım için çok cabalayacağına ve yardımının gerçekleşeceğine delalet ; taksici parasıda bu yardımın bitişi için bir adağın olacağı anlamına gelebilir. sanada bir nasihati olabilir babanın bu durum gerçekleştiği zaman bunu unutma ve sabırlı ol rabbim en hayırlısını versin herkese her zaman.. ve rüyalarını annenen dışındaa kimseye anlatma nazar değermiş öyle duydum bir de suya anlatabilirsin aç musluğu su aksın anlat sen anlattıktan sora kapat rüyanın ağırlığı kalkar üstünden ben yapmıştım ve bu eski türklerin geleneğiymiş öyle yaparlarmış.

X