• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bu renk nedir?

black_catt

`кαуιρ ¢єη&#
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
245
2
318
35
Sakarya
merhaba kızlar bu resimdeki rengin adı nedir? kumralın üstüne boyanmış bu renk ama ne rengi bu? çok hoşuma gitti çok tatlı bi renk gibi ben çözemedim ama ne renk acaba :S

attachment.php

Eklentiler

• $4480_80627814418_714849418_1709244_6587112_n.jpg
    $4480_80627814418_714849418_1709244_6587112_n.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 110
çikolata kahvesi gibi geldi bir zamanlar petek dinçözün saç rengi böyleydi bende kuaförüme resmini göstermiştim çikolata kahvesi demişti ama boyatınca çok güzel oluyo eğer deilse karemeldir

kumral bakır gibi bir renk bu...karamel çikolata kahve bu derece açık renkler değil ve kızıllık içerir bu renkte bakır var :1closedeyes:

evt tek renk değil kesinlikle

buna bi parça benzeyebilecek bi rengi var kolestonun ama birebir değil
mineral renk koleksiyonunda, nosunu şimdi hatırlamadım ama o seride zaten 4 renk falan var,

kestane ve kumral saçın üstüne
KOYU SARI BAKIR İRİZE renk atılmış

evt kızlar genelde karamel bakır filan demişsiniz bu tonlarda bişey demekki ama çok tatlı bi renk ya :( ben buna benzer bişiler yapmaya çalıştım ama malesef biraz kızıl kaldı bu renge göre..ama karamel koyu kalır bu renkte sanırım bakırlı birşey ve dediğiniz gibi tek renk de değil gibi

sarı saçlarımın arasına bikaç tutam loreal casting çikolata karamel boya yaptım aynı renk oldu canım çok tatlı bir renk bende beğendim

benım şuankı sacımın rengı.bı anda olmuyo bu renk.ama buna en yakın renk koleston orta kumral.tabı sacın cok koyu dıılse

bayıldım valla çok hoş bi renkmiş tutturabilen olursa nasıl yaptığını yazsın lütfen ben açık karamel boyadım ama bununla alakası yok bence karamelin bakıra benziyo

Back