Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bu renk nedir?(resimli)

mzy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
1.134
1
156
bu lorealin bir rengi ama türkiyede yok aynı olabilecek boya biliyor musunuz hangi markanın hangi rengine denk gelir?

bide yukarıdaki renk mi güzel sizce yoksa
bu mu?

beyaz tenliyim şuan saçım açık kumral ama çok soluk gösterdi bu tonlar beni oyüzden açık renk hevesimden vazgeçtim tabi siyah koyu kahve gibi çok koyu renklerde istemiyorum bu iki kahve çok hoşuma gitti hangisini yapmalıyım birde birinci resimse o renk ne oluyor?

Son düzenleme:
bence 2. renk daha sıcak cnm ben yıllarca kullandım garnıer color shıne sıcak çikolata 5.35 çok yumuşak ve parlak bir renk ilk resimde palette deluxe 4.0 kahve karar senin

bence 2. renk daha sıcak cnm ben yıllarca kullandım garnıer color shıne sıcak çikolata 5.35 çok yumuşak ve parlak bir renk ilk resimde palette deluxe 4.0 kahve karar senin

peki çikolata kahve mi daha açık olur sıcak çikolata mı ? 2.daha canlı gösterir sanıyorum biran önce şu kumraldan kurtulmak istiyorum

ben ikisinide kullandım sıcak çikolata daha açık duruyordu zaten çok yakın renkler ama tercihin sıcak çikolatadan yana olsun bence

ben ikisinide kullandım sıcak çikolata daha açık duruyordu zaten çok yakın renkler ama tercihin sıcak çikolatadan yana olsun bence

tamam ozaman tavsiyeni dinliyorum ve sıcak çikolataya boyuyorum marka olarakta garnier alıyım değil mi loreal casting kalıcı olmuyor sanırım

kesinlikle garnıer color shıne al çok güzel saçıda sertleştirmiyor yumuşacık oluyor hemende akmıyor ben karamel yüzünden palette deluxeye geçtim renk güzel oluyor ama saçı çok sertleştiriyor maskeyle yumuşatıyorum, garnıerden şaşma alttan kendi saçın çıkıncada göze batmıyor bu renkte

tamam ozaman garnier sıcak çikolata yapıyorum.teşekkür ederimm

sonucu yazarsan sevinirm cnm bnde çikolata kahve boyadım koyu kızıl gibi bişey oldu sıcak çikolata nasıl olur merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…