Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bu renk nasıl elde edilir

merays

][\\//][€L#€][\\//][
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
166
0
46
35
İzmir
Kendi saç rengimi de ekliyorum kızlar lütfen yardımcı olun :2:

Eklentiler

• $02_fame_Amanda_Seyfried.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 60
  • $Fotoğraf0228.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 108
CNM BEnimde istediğim saç rengii buu ve kendi saç rengim seninkiyle neredeyse aynıı ama kuaför bu rengi tutturaiblirmi bilmiyormm :S

canım sanırım bu kullu bır renk kullu sarı olabılır

cnm benimde istediğim saç rengii buu ve kendi saç rengim seninkiyle neredeyse aynıı ama kuaför bu rengi tutturaiblirmi bilmiyormm :s

ben evde kendim boyamak istiyorum bakalım yakalayabilecek miyim boyarken en açık sarı boyayı alıyorum şimdi resimdeki renkten daha açık bi sarı ama bakalım olacak mı bu renk ama çok hoş renk :26:

Açıcı kullanmadan saçınızı o sarıya döndüremezsiniz evde yapacaksanız eğer önce açıcı ile açıp sonrada sarı ile boyamanız lazım.

Bence bu resmi kuaföre götür böyle istediğini söyle yardımcı olurlar dıye düşünüyorum :)

Bence bu resmi kuaföre götür böyle istediğini söyle yardımcı olurlar dıye düşünüyorum :)

bi kez kuaföre gidip istediğim renkten apayrı bir renkle çıkınca bi daha kuaföre gidesim gelmiyo yani elimden gelse kendi saçımı da kendim kescem :)

güzel renkmiş ama evde denememeni öneririm.evde saçını açmaya kalkarsan kızılımsı turuncu bir saç elde edersin,kendi saçın koyu renk çünkü,bu saçı evde elde etmek çok zor..en iyisi resmi alıp iyi bir kuaförün yolunu tutmak:)

:2: Of ama ya :2: Ben bu rengi çok istiyorum ama kuaföre de güvenemiyorum yavaş yavaş açılsa bile yeter boya ile açılır mı sizce kızlar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…