Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar Bu Rengin İsmi Ne Olabilir ? Yardımmmm..

burberry87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
174
0
0
Diğer
Kızlar Resimler aynı gün çekilmiş fakat ışıktan sanırım tonları farklı gibi.. Bayıldım rengine, bi yardım lütfen sizce ne olabilir ??

renk boya doğal değil çünkü bi kaç ay evvel sarıymış ardından bu renge boyatmış bende kumral die düşündüm ancak sarılıklarda var çözemedim:96:

renk boya doğal değil çünkü bi kaç ay evvel sarıymış ardından bu renge boyatmış bende kumral die düşündüm ancak sarılıklarda var çözemedim:96:

Bu renk benim saç rengim kendim boyadım ama taban renginiz koyu ise böyle tutmaz .. Küllü kumral 7/1

Hangi marka bu tonu veriyo peki hiç denk gelmedim boyayla gölgede grimsi küllü kumral ışıkta sarımsı küllüye doğallarda böyle yansıma yapıyo genelde. boyalar benim denediklerim hep yeşil bir kül verdi

sevgili kuaförüme ! bu rengi istediğimi sölediğimde saçımı çikolata kızıl arası bişi yaptı sözde şehrin en iisidir şimdi resmen açık kızıl dolaşıyorum üstüne 150 lira bayıldım, şimdi evde yapmayı planlıyorum belli aralıklarla açıcı ile açıp sarı üstüne küllü kumral boyamayı ancak korkum arada kızıllıkların kalması kuaföre gitsem yapamayacağından eminim evdede çok çok yanarlar azıcık zaten çok çabuk uzuolar..

üzüldüm canım demek kuaför istediğin gibi yapamadı ... bende bu renge boyatmak istiyorum ama ben tırsarım evde boyayamam saçımı :18:

küllü kumral bu tam hayalimdeki renk yaaa kim yaptıysa çok başarılı.yeşil değil turuncu değil tam doğal bir küllü kumral.hangi boyayı kullanmış acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…