Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bu rengi nasıl elde ederim? resimli

lolalucy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
1.328
493
198
44
kızlar merhaba. ben saç rengim çok koyu olduğu için artık sıkılmış bulunmaktayım. düşündüm karar verdim ve saçlarımın rengini biraz açmak, karamelimsi bir renge boyamak istiyorum bir el atıverin bana. fotolardaki renkler hoşuma gidiyor. nasıl elde ederim?
en sona kendi fotomu ekledim. ama o fotoda çok koyu çıkmış rengi. o kadar koyu diil şu an ve kızıllıklar da var. paletteyle açıcam saçımı. teşekkürler....

Eklentiler

• $ashlee_simpson032908_nc.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 116
  • $k%C4%B1z%C4%B1l-karamel-sac-rengi.jpg
    13,7 KB · Görüntüleme: 272
  • $adsız.jpg
    5,6 KB · Görüntüleme: 109
aynı duurmdayız canım biliyo musun :) benimde saçlarım koyu renk ve kızıllıklar var ve bende bu tonlarda bişey istiyorum... ama nasıl yaparım bilmiyorum.. saçım siyahtı palette ile açtım ama dipler açıldı sadece diğer kısımlar koyu kaldı ama annemin dediğine göre siyahlığını kırmış koyu değil saçım kına vardı bi de bende sanırm o da kırılmış.. ama ben açınca üstüne palette kumral boyadım diplerede daha koyu kahve boyadım ki sarılıklar kapansın diye sonra voila kakao boyadım.. koyu renklerden bende sıkıldım böyle boyalarla açmayı düşünyorum.. bilgisi olan var mı ??? bize bi el kaydirigubbakcemile

Tatlım kendi doğal rengimi boya varmı saçında?benim saçım koyu kestaneydi üstüne açık küllü kumral yaptım senin istediğin renk oldu hiç açıcı kullanmadan kuaför açıcı kullanmadan elde edeblceğimi söyledi boya olmadığı için.ama boyalıysa akıtma yöntemiyle akıtıp boyarsan daha güzel sonuç alabilrsin:asigim:

canım saçlarımda boya var tabi açıcı kullanacğım

ben sabah bu konuya bişeyler yazmıştım ama kaybolmuş...alla alla çok ilginç...

yine ashlee'nin saçı, bu rengin nasıl yapıldığını bulan amerikayı bulmuş kadar olacak demiştim:))

ben de bunu isitiyorum ama bilen yooook((

bu rengin talibi çok gördüğüm kadarıyla forumda arkadaşlar kaydirigubbakcemile2

evet bben de çikolata kahveyle karameli karıştırsam olur mu ki demiştim tatlım ama yok olmuş:) ecinniler saçımla oynamamı istemiyor mu ne?

şu rengin güzelliğine bakın yaaaa mafoldumben

Eklentiler

• $11_ashlee-simpson-resimleri.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 252
  • $ashlee_simpson_300.jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 107
arkadaslar yillardir çevremdekilerin saçini boyarim kendi saçimida boyarim açar koyultur bi dünya islemi evimde yaparim saç kesimi hariç...
simdi senin saçin baya koyu o istedigin renk ise açindan bi 4ton kadar acik simdi sen acik bakirli bi kumral renk sürsen tutmaz okadr acamaz ama normal bi sari renk alirsan uygularsan saçin rengini o sekilde acabilirsin anca yani istedin rengi saçina sari boya sürerek elde edeceksin neden dersen? aciklayayim simdi sari renk bukadar koyu saçi hayatta okadar açamaz kuaförlerde sari saç isteyene önceden bi açma islemi uygular açiciyla oda saçi yipratir yakar üstüne açilma isleminden sona sari renk boya sürer ama sen direk sari boyayi alir saçina sürersen koyu oldugu ve öncedende açiciyla açilmadigi için sariyla dedin su renk olur daha fazla açilmaz ama sonraki dipboyamada ayni islemi yapma sari alip sürme dibine yoksa önceki boyanan yer dahada açilir bu islemi sadece bikereline tümünü açmak için kullan bayada çok saçin baya alman gerekir boya çünkü tüpler ufacikufacik...

yeşil kelebek haklısın. bence arkadaşım açına çok açık sarı renk boya al. sadece boyalı olan kısımlara sür. yani kesinlikle dipten çıkan doğal saçlarına sürme asla... yoksa dipler civciv sarısı boyalı olan kısımlarda daha koyu olur.sonra saçının rengini bu şekilde açtıktan sonra kumral dore bakır rengine boya.... resimdekine çok yakın bir renk elde edersin

Loreal Recital Preference - 5.43 Ambre Bakır'ın kutusu üzerindeki renk buna çok yakın duruyor gibi...
gerçi numarasına bakılırsa oldukça koyu olur gibi de geldi ama...
resim ekleyemedim, netten bi bak istersen

hah evet ilk eklediğinden bahsediyorum, ama numarası 3,43 değil de 5,43
yalnız ben uzun zamandır 7'nin altına inmiyorum...5.43 çok koyu mu olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…