Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bu rengi nasıl elde edebilirim?

Güzel bir renk bende bir ara kullanmıştım.
Evde kendim boyamıştım ama uzun zaman oldu.
Nasıl elde etmiştim hatırlamıyorum.
Ben bu rengi ilk boyadığımda çok canlı durdu.
Fakat sonra boyası biraz akınca saçlarım bakımlı olmasına rağmen çok bakımsız göründü
Tavsiyem bu rengi kuaförde boyatmanız.

kuaföre hangi rengi gösterdiysem hiç ilgisi olmayan bi renkle çıktım keşke işi bilen bi kuaför bulsam canım ya. şimdi palette naturals açık karamel rengini gördüm. bu resimdekine baya benziyo gibi. o renge boyuyan var mı aranızda?

cnm öncelikle şu andaki zemin rengin önemli..enim sarıydı zemin ben garnier fındık kabuğu boyadım bu renk oldu bi bak istersen

Ben boya kutularının arka yüzündeki saç rengi zemin buysa boyanınca böyle olur diye gösteren bölüm varya
orayı inceleyip elde etmek istediğim renge ve zeminime göre karar veriyorum ve tutturamayacağım renk yok her saç rengini her tonunu kullandım.Sizde o şekilde karar veriseniz ilk boyamada olmasada ikincide tutturursunuz mutlaka...

cnm öncelikle şu andaki zemin rengin önemli..enim sarıydı zemin ben garnier fındık kabuğu boyadım bu renk oldu bi bak istersenEki Görüntüle 233396

saçların da rengi de süper canım....bayıldım. en son saçlarımı palette altın parıltılı toffee ve altın karamel karıştırarak boyamıştım. güneşte baya sarı yansımalı duruyo. fındık kabuğu da aklımda bulunsun canım çok sağol

slm kızlar şuanki saç rengim,fındık kabuğu ben saçımın sarı tonlarında karamel yapmak istiyorum nasıl elde edebilirim nu rengi :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…