How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bu rengi nasıl elde edebilirim .. bi bakın lütfen acil.

Nicola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
211
1
96
arkadaşlar bn uzun zamandır bu rengi istiorum ama biraz kompleks geldi açıkçası renk bana yani çok karmasık icinde dore de var karamelde platinde sanki nolur bi öneride bulunun.

edit: kızlar msg sayım 100 ün altında olduğu için anca böyle Link verebiliorum...kusura bakmayıN + idare ediverin =(

((www .itusozluk.com/img.php/f0443bb73a1eacf5a3898de7845deed911420/jessica%20biel))

tatlım öncelikle resim için teşekkürler hihoyyyt
hayatım ben şu an röfleliyim kahverengi üstüne bal köpüğü -sarı gibi.
bu renk cidden çok hoşuma gitti ama saçlarım biraz yıpranmış 1 ay sonra falan boyatıcam sanırım ya da kendim boyucam , sence nasıl bir yol izlemeliyim ?

teşekkürler tekrardan ... :nazar:

ben bu renkleri hiç denemediğim için bi yardımda bulunamıyorum sana cnm ama bu renge nasıl ulaşman gerektiğin konusunda bilgisi olan birileri elbet vardır ;)

saol hayatım inşallah bilen birileri vardır yaa

arkadaşlar sanki çikolata kahvenin üstüne bal rengi - karamel rengi-platin gölge gibi geldi bana..

yardımlarınızı bekliorum.

evet yaaa ne kdr da havalı görülüyo dimi ?
bnm tenimde jess gibi hatta brz daha koyu buğday , yakısır die düsünüorum ama kimse bilmio maalesef :(
sanki rengin içinde biraz kızıllık biraz da karamel röfleler var gibi geldi bana..
sadece bal köpüğü böyle sonuc vermez cünkü.
umarım yanılmıorumdur yerimseniben

rofle atilmis ,uzerine de loreal exsellance 7.31 boyanmis gibi geldi bana...

hayatım bnce loreal exsellance 7.31 bu saç rengine biraz açık kalır gibi geldi ama paylaşım için teşekkürler opuyorumnanaktan

peki atılan röfle ne renk sence ? bal rengi mi platin mi ~ pek çözemedim de ben :çok üzgünüm:

ışık atıyorlar ya aralara,kuaförünüz bilir mutlaka,gölge gibi..

hmm anladım tatlım bizde hangi renk röfle olduğu konusunda kararsız kalmıstık bilmiyorumkismile

bana platin/bal köpüğü gibi geldi.

bi arkım kızıllıkta war dedi.

sağol genede ... kaydirigubbakcemile5

bişey değil ;) o kızıllık da kumral dan geliyor,küllü değil normal kumral kullanmış.

bişey değil ;) o kızıllık da kumral dan geliyor,küllü değil normal kumral kullanmış.

oke yerimseniben ewt hayatım küllü daha bi sönük kalıo bu parıl parıl maşallah bayanssulusmile ama flashlar da yanıLtıcı olabilio .. zemuszemus
malum ünlü insanlar ... boshayallersmile

yaa biri doğru düzgün bişiy yazsın artık şu konuya şakkıdı şakkıdı
nasıl elde edebiliriz bu rengi :lepi:

Back