Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bu rengi kullanan var mı aranızda???

dersane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
1.015
2
156
Diğer
Kızlar bu renk çok güzel ama hangi markada ve kaç numaralı boya bilmiyorum.Yardımcı olur musunuz bana?:gitme:

Lütfen kızlar yardımlarınızı bekliyorum.Aynı rengi kullanıyorsanız ya da kullanan birini tanıyorsanız yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• $127798732261977[3].jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 288
ıkı resımdekı renk aynımı . Bakır karamel gıbı geldı bana... Ama nasıl yapılacaĞı konusunda arkadaŞlardan yardım al. Benım hıÇ fıkrım yok.

sarı-kahveköpüğü karışımı gibi geldi bana bende bu karışımla boyuyrm ve bu renge çok yakın oluyr...ama zemindeki renk de önemli tabii ki...

ıkı resımdekı renk aynı degıl bence bırıncısı daha guzel ama ne oldugunu bılmemedım bu renge cok benzer bır renk konuların bırınde gormustum ama hatırlayamıyorum

sarı-kahveköpüğü karışımı gibi geldi bana bende bu karışımla boyuyrm ve bu renge çok yakın oluyr...ama zemindeki renk de önemli tabii ki...
Canım hangi marka boyanın sarısıyla ve kahve köpüğünü karıştırıyorsun.Numaralarını yazar mısın canım?İki renk birbirinin aynısı.Karışım oranlarını nasıl ayarlıyorsun?Çok soru oldu kusura bakma canım.

cnm ben palettenin 8.65 ile 9.0 ı birebir karıştırıp boyuyorum ve ilk resimdeki renge yakın bir ton oluyor eğer daha açık olsn dersen açık sarılarla karıştr.ama daha önce de dediğim gibi zemin rengini bilmediğim için tam birşey söyleyemem.

Canım zemin rengim koyu karamel bu renge çok yakın bir renk.

Eklentiler

• $%5B1%5D2442008115743_4486[1].jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 189
[QUOTE=dersane;14040841]Canım zemin rengim koyu karamel bu renge çok yakın bir renk.[/QUOTE]

cnm saçın eğer bu tonlardaysa pek açacağını sanmıyorum ztn kahveköpüğü de içinde kızıllık olan bir renk daha da kızıl olabilir saçın ama çok istersen küllü açık sarılarla karıştırabilirsin.

Burdan bakabilirsin cnm uçlarında sarılar vardı bpyamadan önce ve çok güzel oldu ama diplerde koyu kızıllı bir renk olduğu için tuhaf bir renk çıkmıştı o yüzden dedim hatta saçların koyu karamelse pek açmaz diye...resimleri telden çektiğim için uçlarında kırmızılıklar varmış gibi duruyor ama normalde yok tabii onlar..kaydirigubbakcemile3

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...i-sac-bakimi-icin-uzmanindan-cevaplar-43.html

Teşekkür ederim canım.Saçlarında sarı oranı daha fazla gibi geldi bana.Koyu sarı mı saçların?Bir de canım hangi markanın sarısı bu?

Benim saçlarım şuan o renk.Kuaför bu tonun bal sarısı olduğunu söyledi.Saçlarım açık bakırdı denizde bu ton oldu.

Teşekkür ederim canım.Saçlarında sarı oranı daha fazla gibi geldi bana.Koyu sarı mı saçların?Bir de canım hangi markanın sarısı bu?

cnm uçları daha açıktı diplere göre boyamadan önce.. palette sarı ve kahveköpüğünü karıştırınca o renk oldu.telden biraz açık çıkmış ama onun bir ton falan koyusu aslında uçları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…