• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu parfümleri kullanan var mı?

cansuuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2007
89
0
86
35
İzmir
Calvin Klein Down Town
Lancome- la vie est belle
Christian dior- miss dior cherie
Kızlar bu parfümler nasıldır. Bilginiz var mı?
Ve açık olarak nerden bulabilirim

canim ben la vie est belle kullaniyorum cok kalici bi parfum cicek seker karisimi silaji yuksek her parfume nasip olmaz bu kadar kalicilik onuda belirtryim ama orjinal kullaniyorum ark alcakti aciktan siktik ama yokk ilk sikildiginda andirio sonrasi fiyasko hic kalici olmadi onda alcaksan orjinal al derim yilbasi indirimide yaklasiyor hemen bitecek bi parfum kesinlikle degil miss dior cherie ise yine orjinal kullandim acik olarak bi fikrim yok orjinalindede koku reformule edildigi icin eskisi gibi tatli ve yogun bi parfum degil bence bi tekin acar ugra denebide acikta dene derim ama la vie est belle yi oneririrm

Evet bu parfümü internetten araltırırken karşıma çıktı şişeside Cezbetti açıkçası parfümevi.com dan bugün sipariş verdim bu parfümleri bakalım nasıl gelicek :)

Calvin Klein Down Town
Lancome- la vie est belle
Christian dior- miss dior cherie
Kızlar bu parfümler nasıldır. Bilginiz var mı?
Ve açık olarak nerden bulabilirim

Miss dior'un eski kokusu olsaydı, onu önerirdim. Tekrar almaya gittiğimde koklayınca hayal kırıklığına uğradım. Benim gibi şekerli kokuları seviyorsan La vie est belle'yi tavsiye ederim ki ben de şu günlerde onu almayı düşünüyorum (Coco matmazel biter bitmez)

Kızlar peki sizce lancome hypnose mu yoksa Tresor Midnight Rose mu daha iyi? Ben ağır vanilya kokularını sevmiyorum bu arada...

midnight rose u bilmiyorum ama hypnose sırf vanilya kokusu. ben de vanilya kokularını pek sevmiyorum o yüzden bana albenili gelmedi. biraz avon un far away ini anımsattı hatta.

midnight rose u bilmiyorum ama hypnose sırf vanilya kokusu. ben de vanilya kokularını pek sevmiyorum o yüzden bana albenili gelmedi. biraz avon un far away ini anımsattı hatta.

hypnose'u direk eledim o zaman. ben de vanilyadan hoşlanamıyorum ağır geliyor :/ midnight rose'un alt noktalarında vanilya gözüküyor ama çiçeksi-odunsu olarak sınıflandırılmış aslında

Back