- 8 Mayıs 2012
- 354
- 115
- 103
- Konu Sahibi cakiltasi35
-
Gebelik testinde silik cikmissa vardr birsy canm yarn kan tahlili yaptr . Ovulasyon testinde anlaşılıyor diyorlar ama aksi olanda varKızlar bugün adet günüm,bu ay dersime iyi çalıştım :) gebelik testinde çok silik bi çizgi çıktı ovulasyon testide yaptım bazıları öyle anlamış,bu ovulasyon negatif mi pozitif mi ?
Ay kuzum inşallah sen direk koyu çizgi görürsün böyle hamilemiyiim değilmiyim düşünmek çok zorCanım testler yanlıs degıkse hamıkesın maşallah kan ver hastaneden kesın sonucu alırsın hayırlısıyla brde ben grsem şu sılık cızgılerı
Pazartesi vercem canım ama çok korkuyorum negatif çıkkçak diyeeeCanım hamilelik var kan ver bence
Ay kuzum inşallah sen direk koyu çizgi görürsün böyle hamilemiyiim değilmiyim düşünmek çok zor
Yani ve diyorumki hormon varsa pazartesiye çıkması lazımmm. Tabi hastalanmazsamben ona bıle razıyımcanım dusunme sonucta o hormon olmasaydı testte zaten cıkmazdı
Yani ve diyorumki hormon varsa pazartesiye çıkması lazımmm. Tabi hastalanmazsam
Ay inşallah canım yaaa. Tabi veririm hastalansamda haber veririmBıseycık olmaz ınsallah pasalar gıbı gıdığ pozıtıfını alır gelırsın haaa bızedeee haber ver mutlaka :)
Kızlar bendr de normal de bu oazar adet olma lazım yanı ıkı gun var bugun 3 damla pempemsı bı leke oldu okudum kımı yerde tutunma kanası dıyor ama hafta bıyunca da cok sol kasıgım agrıyordu bu arada folio da kullanmaya basladım acaba adet oncesı mı yoksa turu ma kanmasımı okadar moralım bozukkı nokur yardım edınben ona bıle razıyımcanım dusunme sonucta o hormon olmasaydı testte zaten cıkmazdı
Kızlar bendr de normal de bu oazar adet olma lazım yanı ıkı gun var bugun 3 damla pempemsı bı leke oldu okudum kımı yerde tutunma kanası dıyor ama hafta bıyunca da cok sol kasıgım agrıyordu bu arada folio da kullanmaya basladım acaba adet oncesı mı yoksa turu ma kanmasımı okadar moralım bozukkı nokur yardım edın
Canım benim ilk gebeliğimde tutunma kanaması olmultu ama adetten 1,2 hafta önce tabi o yumurtlama gününe kadar değişir ama eğer taze kan geldiyse sıkıntı ya hastalandın yada farklı bişiy öünkü tutunma kanaması kahverengimsi heliyoe ama yinede bilemeyiz bekle bakalım belki üstüne görüyosundurKızlar bendr de normal de bu oazar adet olma lazım yanı ıkı gun var bugun 3 damla pempemsı bı leke oldu okudum kımı yerde tutunma kanası dıyor ama hafta bıyunca da cok sol kasıgım agrıyordu bu arada folio da kullanmaya basladım acaba adet oncesı mı yoksa turu ma kanmasımı okadar moralım bozukkı nokur yardım edın
Pazartesi vercem canım ama çok korkuyorum negatif çıkkçak diyeee
Silik olduğu için insan inanamıyor:)Korkma canım negatif çıkacak diyr. Zaten pozitif çıkmış kanda da çıkar. Arkadaşım 3 hafta olmadı yaptırtamadık test ona meğer hamileymiş 7 haftalık kürtaj olmak zorunda kaldı yatıyor şimdi. Varsa da yoksa da çıkmalı ihmal etmeye korkmaya gelmiyor.
Kızlar hastalandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?