• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu ovulasyon negatif mi pozitif mi ?

cakiltasi35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
354
115
103
Kızlar bugün adet günüm,bu ay dersime iyi çalıştım :) gebelik testinde çok silik bi çizgi çıktı ovulasyon testide yaptım bazıları öyle anlamış,bu ovulasyon negatif mi pozitif mi ?

Eklentiler

• IMG_1721.jpg
    IMG_1721.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 150
canım henüz negatif.. biraz daha beklemen lazım

Düzenleme ;
konu başlığına baktım ardından resme.. canım gebelikte silik çıktıysa pozitif demektir ovulasyona gerek yok :) kan ver en iyisi :)

Son düzenleme:
Kızlar bugün adet günüm,bu ay dersime iyi çalıştım :) gebelik testinde çok silik bi çizgi çıktı ovulasyon testide yaptım bazıları öyle anlamış,bu ovulasyon negatif mi pozitif mi ?
Gebelik testinde silik cikmissa vardr birsy canm yarn kan tahlili yaptr . Ovulasyon testinde anlaşılıyor diyorlar ama aksi olanda var

Kızlar üstteki bugün yaptığım test alttaki eveli gün

Eklentiler

• IMG_1723.jpg
    IMG_1723.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 134
Canım testler yanlıs degıkse hamıkesın maşallah kan ver hastaneden kesın sonucu alırsın hayırlısıyla brde ben grsem şu sılık cızgılerı :(

ben ona bıle razıyım :KK70: canım dusunme sonucta o hormon olmasaydı testte zaten cıkmazdı :KK66:
Kızlar bendr de normal de bu oazar adet olma lazım yanı ıkı gun var bugun 3 damla pempemsı bı leke oldu okudum kımı yerde tutunma kanası dıyor ama hafta bıyunca da cok sol kasıgım agrıyordu bu arada folio da kullanmaya basladım acaba adet oncesı mı yoksa turu ma kanmasımı okadar moralım bozukkı nokur yardım edın

Kızlar bendr de normal de bu oazar adet olma lazım yanı ıkı gun var bugun 3 damla pempemsı bı leke oldu okudum kımı yerde tutunma kanası dıyor ama hafta bıyunca da cok sol kasıgım agrıyordu bu arada folio da kullanmaya basladım acaba adet oncesı mı yoksa turu ma kanmasımı okadar moralım bozukkı nokur yardım edın

Canım bunu bılemeyız daha ıkı gun varmıs beklemen lazım evet tutunma kanaması olabılır bekleyemıyorsan bı test yap varsa sende de sılık cıkar yoksa zaten cıkmaz ama bence senın durumun yarına netlesır ya kanaman artar yada kesılır buradan anlamıs olursun yanı bu gece bekle

Canım benim ilk gebeliğimde tutunma kanaması olmultu ama adetten 1,2 hafta önce tabi o yumurtlama gününe kadar değişir ama eğer taze kan geldiyse sıkıntı ya hastalandın yada farklı bişiy öünkü tutunma kanaması kahverengimsi heliyoe ama yinede bilemeyiz bekle bakalım belki üstüne görüyosundur

Pazartesi vercem canım ama çok korkuyorum negatif çıkkçak diyeee

Korkma canım negatif çıkacak diyr. Zaten pozitif çıkmış kanda da çıkar. Arkadaşım 3 hafta olmadı yaptırtamadık test ona meğer hamileymiş 7 haftalık kürtaj olmak zorunda kaldı yatıyor şimdi. Varsa da yoksa da çıkmalı ihmal etmeye korkmaya gelmiyor.

Korkma canım negatif çıkacak diyr. Zaten pozitif çıkmış kanda da çıkar. Arkadaşım 3 hafta olmadı yaptırtamadık test ona meğer hamileymiş 7 haftalık kürtaj olmak zorunda kaldı yatıyor şimdi. Varsa da yoksa da çıkmalı ihmal etmeye korkmaya gelmiyor.
Silik olduğu için insan inanamıyor:)

Back