• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Kızlar bu nişanlığa nasıl bir saç modeli gider acaba?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ZUZUCAN35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
323
2
96
İstanbul
kızlar önerebileceğiniz saç modellerini yüklerseniz çok sevinirim canlarımmmkaydirigubbakcemile2

Eklentiler

• $Image-2.jpg
    $Image-2.jpg
    4,6 KB · Görüntüleme: 99
canım bu elbısenın fıyatı ne kadr

canım 360 tl ydi ama indirim yapıldı ayakabı ve çantamıda aynı mağazadan aldım 590 filan tutumuştu peşin alımlarda %10 indirim yapıyolardı ama biz % 15 de anlaştık toplamda 600 verdik.yani elbise sanırım aşağı yukaru 300 filana denk gelmiştirohaoldumsmile

kızlar hepinize fikrleriniz için çok teşekkür ederim. birrde yadan toğuz istiyorum ekleyim resmini fikrinizi söyleyin canlarım

Eklentiler

• $yandan.jpg
    $yandan.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 90
canım bu elbiseye ırı dalgalı salık ve tek omzundan asagıya sarkan saç çok sık olur umarım anlatabildim:)bu arada elbısede çok güzel

benim dugundede sacım yandan topuzdu bence sade ve hos duruyor elbiseni begendim bu arada bence topuz yaptır acıkcası ben dısarı cıkarkende masa yapıp cıkıyorum özel gunde topuz daha sık duruyor

Taç mağazasından aldın sanırım elbiseyi
geçen sene bende siyah üzerine sarı lame desenli olanını giymiştim abimin düğününde bence başarılı bir model :)

Taç mağazasından aldın sanırım elbiseyi
geçen sene bende siyah üzerine sarı lame desenli olanını giymiştim abimin düğününde bence başarılı bir model :)

canım mağaza adı nergiz olacaktı sanırım yada ona benzer bişey mağaza bornova küçükparkda eğer senin dediğinde oradaysa demekki aynı mağazadır

Back