Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bu ne renk

canım bu renk sana çok güzel gider emin ol. bende beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm.benim saç rengimde bu rengin aynısı.ama ben kuaföre boyattığım için numarasını bilmiyorum.soğan kabuğu olduğunu söylemişti ban kuaförüm.ona hangi renkleri karıştırdığını sorduğumda ise bana şu cevabı verdi: sarı,siyah,kahverengi,kızıl tüm renklerden biraz kattım dedi. ama gerçekten çok doğal bi renk. herkes kendi ana saç rengim olduğunu zannediyorlardı. canıım evde kendin boyayacaksan sana kolestonun 8.0 yani açık kumral isimli boıyasını öneririm.

kızlar saçım şuan sarı diplerinden bi parmakta gelmiş umarım arada sarı sarı kalmazlar en iyisi ben o fotoyu kuaföre götürüm dimi?

kızlar saçım şuan sarı diplerinden bi parmakta gelmiş umarım arada sarı sarı kalmazlar en iyisi ben o fotoyu kuaföre götürüm dimi?

bencede o fotoğrafı kuaföre götür canım. boyatmadan önce söyle tüm sorularına kuaföre. ben valla bi saç fönletirken bile kuaförümün kafasını şişiriyorumm:roflol:

canım karamel ama sanırım bakırlıkta var
benim saç rengime benziyo ama biraz açıldı benimkikaydirigubbakcemile

cnm ben palette natural tarcın bakıra bpyadım aynı böyle oldu..ama saçım koyu sayılırdı..seninki sarıı ondan tam bilemiycem..

Son düzenleme:
Cok guzel bi renk ya bayildim ama kuaforde dikkat et cunku bazilari yapariz aynisini diyorlar ortaya farkli bisey cikabiliyor

bakır rengi bence
zaten kuaföre sormadan yapma böle bişey
çok pişman olursun
zaten onlarda sarıdan direk geçiş yapamazlar bu renge bence
ablamda yapmıştı rezil oldu saçları ve sürekli aktı durdu
ayda 3 haftada cilası zor oluyo böle renklerin

kızlar bu saç işi bizi yıpratıyoo yaaa.şekil ver ayrı dert rengi boyu ayrı bi dert. ben yarım cm dip boyası gelse hemen boyattırırdım.şimdi 3 cm dip boyam geldi ama artık boşverdim.saçımda çok fazla olunca başa zor çıkıyorum yaa.kuaför bile zor yapıyo düşünün artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…