How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bu ne renk kullanan varmı (resimli)

cnsuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
627
324
103
Kızlar bu renge boyamak istıorum saclarımı ama adı ne bu rengın nasıl tuttururum bılmıorum kullanan bırılerı varsa yardımcı olursa sevınırım opuyorumnanaktan

palette natural color : tarçın bakır
loreal : kızıl bakır

namıdiyar turuncu yani

kuaföre boyatırsan onlar tutturur kendin boyicaksan boya markalarının açıcıları var saçların koyu renkse süper açıcısını al saçının uzunluğuna göre 1 veya 2 kutu al sonra beyendiğin saç rengi boyasını marketten al yine 1 2 kutu
ama saçların çok yıpranır sonuçta açıcı kullanıcaksın

Ben daha önce actırdım saclarımın rengını ama yıpranmadı cok bakıorum saclarıma bıldıgın kedı tugu gıbı yumusak kırık yok saclarımın rengıde acık suan da ole koyu dııl baya acık rengı ama deneye bırı anlatsa resım yuklese cok ıyı olur

Biraz daha koyu bırenk sankı banada ole geldı ama bıraz daha koyu duryo sankı kutudakı renge göre

Ben daha önce actırdım saclarımın rengını ama yıpranmadı cok bakıorum saclarıma bıldıgın kedı tugu gıbı yumusak kırık yok saclarımın rengıde acık suan da ole koyu dııl baya acık rengı ama deneye bırı anlatsa resım yuklese cok ıyı olur

ben yapmıştım canım tam 1 sene önce saçlarım siyaha yakındı koyu kızıl yapmıştım sonra açıcı boyayla açmıştım tabi saçlarım koyu olduğu için turuncu olarak açıldı üstünede tarçın bakır boyamıştım kutudaki kadar açık oldu tuhaf geldi birden sonra 1 hafta geçmeden bakır rengi boya aldım boyadım rengi tam resimdeki gibi oldu ama zaten ince telli olan saçlarım yıprandı resim koymak isterdim ama yok malesef beyaz tenliysen çok yakışır

Beyaz tenliyim Canım başka bı konuda gordum igora dıe bı boyanın renk katologu vardı orda bı renk gordum 7-77 ve 8-77 bı bak istersen buna yakın gıbı bakır rengı cok ıstıorum ya :D

Benim saç rengim sanırım yakın buna saçlarım siyahdı yaklaşık 4 ay once actırıp bu renge basladım ama kendim boyamıyorum kuaförümde baya bir renk karıştırdığını söylüyor ama bakır karamel istediğini söylersen kuaförün tutturucakdır.
Resimi düzgün ekleyemedim link verdm ordan göreblirsin
http://yfrog.com/2idscf5254j

Son düzenleme:
ben bu rengi 3 sene kullandım en iyi sonucuda selevtive 7.64 orta bakır kızıl sarısında aldım hem renk parlak oluyo herkes çok beyenmişti

Beyaz tenliyim Canım başka bı konuda gordum igora dıe bı boyanın renk katologu vardı orda bı renk gordum 7-77 ve 8-77 bı bak istersen buna yakın gıbı bakır rengı cok ıstıorum ya :D

ya baktım canım zaten hepsi aynı tonlar ama pc de farklı görünüyo biraz bide garnier in kızıl bakır rengi var tam senin istediğin renk ama markete gidip görmen gerek ben bilgisayarda baktımda renk çok farklı görünüyo aslında tam senin istediğin renk tarçın bakır gerçekten açık oluyo yukarıda yazmıştımya açtım tarçınbakır boyadım çok açık oldu üstüne garnier kızıl bakır boyadım tam oturdu zaten yıkadıkça açılıyo bide bu var buda aynı
$8690595356617_B.jpg
ama saçına açıcı kullanmadan tutturmak istiyosan tarçın bakırı öneririm açıcı kullanmadan kutunun üzerindeki gibi açık olmuyo çünkü açık kızıl gibi bişey oluyo bikaç boyamada tutturursun belki

benim bi ara bu rnkti saçım kızıldı üstüe palettenin açıcısını yapmıştım bu tonlarda olmuştu sonra bakırlı bi renk boyamıştım tam bu renklerde olmuştu fotosunuda koyayımm

Eklentiler

• $Fotoğraf060.jpg
    $Fotoğraf060.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 66
Evet canm yaaaa çok guzel senın saclarının rengıde hemn hemn aynı gıbı ama ben kuafore gıtmek istemıorum evde kendım nasıl yaparım kı

Evet canm yaaaa çok guzel senın saclarının rengıde hemn hemn aynı gıbı ama ben kuafore gıtmek istemıorum evde kendım nasıl yaparım kı

canım eğer ki bnm için dediysen bunu ve daha saçını yakın zamanda boyatmıcaksan ben 2-3 hafta sonra boyatmaya gittiğimde kuaförüme neler karıştırdığını sorabilirim

Saçlarımı boyadım :D daha dogrusu boyamı aldım kuaforume gıttım 8.77 igora aldım içine bısıler daha kattı ve sonuç istedıgım renk olmadı bu resımdekı dııl daha bakırlı bı renk aksam resım eklerım 7.77ye boyuycam sımdı :D

Back